Το 2020, μια εποχή που ο διαδικτυακός κόσμος ήταν σε πλήρη άνθηση, το CyberVista.gr γεννήθηκε σαν ένα απλό blog.
Ήταν η εποχή που οι τεχνολογικές εξελίξεις επιταχύνονταν και οι προοπτικές για το μέλλον της τεχνολογίας ήταν ανεπανάληπτες.

Το CyberVista.gr είχε τη φιλοδοξία να αναδείξει τον κόσμο αυτόν, να τον διαδώσει, και να τον κατανοήσει με όλη τη σπουδαιότητά του. Έτσι ξεκίνησε η πορεία του.

Το CyberVista.gr μεταμορφώθηκε σε μια πηγή γνώσης και ενημέρωσης για όλα τα θέματα που σχετίζονται με την τεχνολογία. Καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεματολογίας που εκτείνεται σε όλο το φάσμα της τεχνολογίας.

Ξεκινώντας από τον τομέα των home electronics και το Internet of Things, το CyberVista.gr παρέχει εμπεριστατωμένες αναλύσεις και τα τελευταία νέα για τις συσκευές που εντάσσονται σε αυτές τις κατηγορίες.

Αν είστε λάτρης του gaming ή της ψηφιακής φωτογραφίας, το CyberVista.gr έχει ειδικές ενότητες αφιερωμένες σε αυτούς τους τομείς, προσφέροντας συμβουλές, αξιολογήσεις και τις τελευταίες τάσεις.

Για τους λάτρεις της τεχνολογίας, το CyberVista.gr διερευνά τον κόσμο των προσωπικών υπολογιστών, αξιολογώντας τις εφαρμογές τους και προσφέροντας συμβουλές για τη βέλτιστη αξιοποίησή τους.

Εξερευνά το Διαδίκτυο, τα Social Media και τον κόσμο του Διαστήματος, κρατώντας τους αναγνώστες ενήμερους για τις τελευταίες εξελίξεις και τις καινοτομίες σε αυτούς τους τομείς.

Και φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει ο τομέας της κινητής τηλεφωνίας, παρέχοντας αναλύσεις σχετικά με τα τελευταία μοντέλα και τις εξελίξεις στον χώρο αυτό.

Το CyberVista.gr δεν περιορίζεται μόνο στην κάλυψη των τεχνολογικών τομέων.
Δημοσιογραφεί επίσης τον ευρύτερο χώρο της τεχνολογίας σε επίπεδο αγοράς, με ειδήσεις τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό.
Έτσι, οι αναγνώστες μπορούν να ενημερώνονται για τις εξελίξεις στον χώρο της τεχνολογίας, τις επενδύσεις, τις συγχωνεύσεις και τις επιχειρηματικές ευκαιρίες.

Το CyberVista.gr είναι μια πηγή αξιόπιστης και ενημερωμένης πληροφορίας για όλους όσους αγαπούν την τεχνολογία και επιθυμούν να παρακολουθούν τις τελευταίες εξελίξεις σε αυτόν τον συναρπαστικό κόσμο.

Εάν έχετε ερωτήσεις, σχόλια ή απλά θέλετε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του CyberVista.gr, μπορείτε να το κάνετε μέσω email στο [email protected] ή τηλεφωνικά στο +30 6980 730 713.

Συνεργασίες

Εμπορικά έχουμε συνεργαστεί μεταξύ άλλων με τις εταιρείες COSMOTEVodafoneWINDΓΕΡΜΑΝΟΣPlaisioΚωτσόβολοςPublicSamsungSonyLGDellHPXpatIT.

Δημιουργός του CyberVista.gr είναι ο Δημήτρης Μάριζας

Ευχαριστούμε πολύ που είσαστε μαζί μας.