back to top
Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήnewsΝέα δυνατότητα: Το Copilot τώρα στο Telegram

Νέα δυνατότητα: Το Copilot τώρα στο Telegram


Είναι πλέον δυνατή η απευθείας χρήση του δημοφιλούς chatbot τεχνητής νοημοσύνης της Microsoft στο , χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσουμε οποιοδήποτε είδος λογισμικού στο κινητό μας. Αυτό είναι μέρος των σχεδίων της Microsoft να ενσωματώσει το chatbot της σε όλα τα προϊόντα της, από το πρόγραμμα περιήγησης Edge έως τα . Το βήμα που κάνει τώρα είναι να στο Telegram.

Δεδομένων των ιδιαιτεροτήτων αυτής της εφαρμογής άμεσων μηνυμάτων, ο τρόπος που βρήκε η Microsoft για να παρουσιάσει το εργαλείο AI της είναι μέσω ενός bot. Και, προς το παρόν, σε έκδοση beta. Δηλαδή, με ορισμένους περιορισμούς τυπικούς της φάσης δοκιμής.

Αλλά προτού εξηγήσουμε πώς να χρησιμοποιήσετε το Copilot στο Telegram, ας εξετάσουμε εν συντομία τα χαρακτηριστικά αυτού του chatbot Τεχνητής Νοημοσύνης και τους λόγους για τους οποίους μπορεί να αποτελέσει στοιχείο μεγάλου ενδιαφέροντος για τους χρήστες αυτής της εφαρμογής.

εγκατάσταση copilot στο androidεγκατάσταση copilot στο android

Σχετικό άρθρο:

Πώς να εγκαταστήσετε το Copilot στο Android

Η συνάρτηση είναι έτοιμο για χρήση σε όλες τις συσκευές, iOS και Android. Τέλος πάντων, αν χρειάζεται να το κατεβάσετε, εδώ είναι οι σύνδεσμοι

Τι είναι το Copilot;

Θέλετε να έχετε την εφαρμογή web Copilot στον υπολογιστή σας

Αν και πολλοί χρήστες το γνωρίζουν ήδη, θα θυμηθούμε για άλλη μια φορά ότι το Copilot είναι ένα Βοηθός με βάση την τεχνητή νοημοσύνη που η Microsoft εφαρμόζει σταδιακά σε όλα της τα προϊόντα. Από αυστηρά τεχνικής άποψης, είναι ένα εργαλείο συμπλήρωσης κώδικα που αντιγράφει το μοντέλο γλώσσας GPT-3 του OpenAI και χρησιμοποιεί ισχυρούς αλγόριθμους μηχανικής εκμάθησης.

Ανάλογα με την εφαρμογή σε ποια εφαρμογή είναι εγκατεστημένη, μπορεί να αναπτυχθεί διαφορετικές χωρητικότητες. Στο πρόγραμμα περιήγησης Edge, για παράδειγμα, ο χρήστης μπορεί να ζητήσει μια σύνοψη του περιεχομένου μιας ιστοσελίδας. Από την άλλη πλευρά, στα προγράμματα που αποτελούν μέρος της σουίτας γραφείου του Microsoft Office, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία προσχέδιο ή τη σύνοψη ενός κειμένου, μεταξύ πολλών άλλων.

Το Copilot αναπτύχθηκε το 2021 ως βοηθός προγραμματισμού AI. Κατ' αρχήν επικεντρώθηκε σε ένα πιο τεχνικό προφίλ χρήστη. Ωστόσο, στις πρόσφατες ενημερώσεις έχει γίνει μια αξιοσημείωτη προσπάθεια για να γίνει αυτό ένα εργαλείο που είναι προσβάσιμο σε οποιονδήποτε χρήστη.

Copilot στο Telegram

telegram copilot bot

Όλοι οι χρήστες του Telegram μπορούν να ξεκινήσουν να χρησιμοποιούν το bot Copilot, από την εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων στις κινητές συσκευές μας ή από την εφαρμογή Telegram για Windows και Mac Αυτός είναι ο σύνδεσμος για πρόσβαση Microsoft Copilot Telegram bot.

Όπως είπαμε, είναι ένα δωρεάν chatbot, αλλά έχει κάποιους περιορισμούς. Μεταξύ άλλων, δεν μπορεί να αναλύσει εικόνες ή να δημιουργήσει νέες. Οι δυνατότητές του περιορίζονται στο πεδίο εφαρμογής του κειμένου. Γνωρίζοντας αυτό, δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το φανταστικό chatbot:

  1. Πρώτα ξεκινάμε κανονικά την εφαρμογή Telegram.
  2. Στη συνέχεια κάνουμε κλικ στο αυτός ο σύνδεσμος για πρόσβαση στο επίσημο Copilot bot.*
  3. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί “Αρχή”.
  4. Τέλος, όπως μέθοδο επαλήθευσης, πρέπει να παρέχουμε στο bot τον αριθμό τηλεφώνου μας. Δεν είναι συνηθισμένο μέτρο, αλλά μάλλον επεμβατικό, αν και η Microsoft διαβεβαιώνει ότι δεν θα χρησιμοποιήσει αυτές τις πληροφορίες για άλλους σκοπούς. Ας ελπίσουμε.

Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να αποφεύγουμε τη χρήση της μηχανής αναζήτησης, αφού υπάρχουν πολλά bots με παρόμοια ονόματα, τα οποία όμως δεν οδηγούν στο εργαλείο που ψάχνουμε, αλλά σε άλλα κακόβουλα. Αλλά αν εξακολουθείτε να προτιμάτε να το αναζητήσετε μόνοι σας, αυτό είναι το σωστό όνομα του ρομπότ:@CopilotOfficialBot

. Αυτό το chatbot έχει το επαληθευμένο σήμα, το οποίο εγγυάται ότι αλληλεπιδρούμε με μια επίσημη ανάπτυξη της Microsoft.

Τι μπορεί να γίνει με το Copilot στο Telegram

τηλεγράφημα συγκυβερνήτη Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει παράσχει η Microsoft σχετικά, υπάρχουν πολλά που μπορεί να λάβει ένας χρήστης από αυτήν την αλληλεπίδραση μεταξύ Copilot και Telegram. Το γίνεται α προσωπικός βοηθός

που έχουμε στα χέρια μας (στο κινητό μας) για να εκτελέσουμε πολλές εργασίες. να παραθέσωΜερικά παραδείγματα

μπορεί να σας ζητηθεί (πάντα με κείμενο) να προτείνετε , βιντεοπαιχνίδια, σειρές και ταινίες που ταιριάζουν με τα προσωπικά μας γούστα, να δημιουργήσετε λίστες αναπαραγωγής μουσικής σύμφωνα με τις προτιμήσεις μας, να σχεδιάσετε ρουτίνες προπόνησης για εμάς με βάση τις φυσικές συνθήκες και τους στόχους μας ή που μας παρέχει πληροφορίες για οποιοδήποτε θέμα πρέπει να γνωρίζουμε κάτι. Σε αυτός ο σύνδεσμος

Θα βρείτε πολλές ακόμη ιδέες και προτάσεις. Η λίστα είναι μεγάλη και αρκετά πλήρης, αλλά σίγουρα κάθε χρήστης θα βρει έναν τρόπο να την κάνει ακόμα πιο εκτενή. Σε διαφορετική περίπτωση,Ο τρόπος που λειτουργεί το Copilot στο Telegram είναι ακριβώς ο ίδιος με οποιοδήποτε άλλο bot. . Ξέρεις: για να το επικαλεστείς πρέπει να γράψεις/αρχή για να επανεκκινήσετε τη συνομιλία με ένα νέο θέμα είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε την εντολή/επανεκκίνηση για κοινή χρήση περιεχομένου με άλλους χρήστες, χρησιμοποιήστε/Compartir

και τα λοιπά. Τώρα πρέπει απλώς να περιμένουμε να τελειώσει η φάση beta το συντομότερο δυνατό, ει δυνατόν με θετικά αποτελέσματαότι το Copilot chatbot μπορεί σύντομα να είναι διαθέσιμο με όλες τις δυνατότητές του


, που δεν είναι λίγα. Θα είμαστε πολύ προσεκτικοί.VIA: windowsnoticias.com

Marizas Dimitris
Marizas Dimitrishttps://www.cybervista.gr
Αφοσιωμένος λάτρης κινητών Samsung, ο Δημήτρης έχει εξελίξει μια ιδιαίτερη σχέση με τα προϊόντα της εταιρίας, εκτιμώντας τον σχεδιασμό, την απόδοση και την καινοτομία που προσφέρουν. Γράφοντας και διαβάζοντας τεχνολογικά νέα από όλο τον κόσμο.
RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Most Popular

Last Articles