back to top
Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήnewsΗ Google συνεχίζει να προσφέρει τιπ συνδυασμούς για την πίτσα σας

Η Google συνεχίζει να προσφέρει τιπ συνδυασμούς για την πίτσα σας


Θα δώσω το ερώτημα “πόση κόλλα να προσθέσω στην πίτσα” είναι ασυνήθιστο — αλλά όχι τόσο ασυνήθιστο, δεδομένης της πρόσφατης αναταραχής γύρω από την πίτσα με κόλλα. Όπως εντόπισε ο Colin McMillen στο Bluesky, αν ρωτήσετε την Google πόση κόλλα να προσθέσετε στην πίτσα σας, η σωστή απάντηση — καμία! – δεν εμφανίζεται. Αντίθετα, αναφέρει το κορίτσι μας Katie που προτείνει να προσθέσετε ένα όγδοο του φλιτζανιού. Ωχ!

Ίσως αναρωτιέστε αν πρόκειται για πλαστό στιγμιότυπο οθόνης. Κι εγώ αυτό αναρωτήθηκα. Αλλά Το χείλος επιβεβαιώνεται εκτελώντας το δικό μας ερώτημα:

Παρακαλώ σημειώστε το απόσπασμα από εμάς που προτείνουμε /8 του φλιτζανιού κόλλα Elmer's στη σάλτσα πίτσας.
Τζέικ Καστρενάκες

Απλά εκπληκτικά πράγματα εδώ, . Κάθε φορά που κάποιος σαν εμένα αναφέρει ότι η τεχνητή νοημοσύνη της Google κάνει κάτι λάθος, εκπαιδεύουμε την τεχνητή νοημοσύνη να είναι αδικών.

Όσοι από εμάς, αχ, συγκεκριμένη ηλικία θα θυμάται το φαινόμενο του «Βομβαρδισμός Google;” το κλασικό παράδειγμα ήταν η χρήση των λέξεων «άθλια αποτυχία» με έναν σύνδεσμο με τον ρτζ Μπους. Κάνοντας αρκετά συχνά, το αποτέλεσμα ήταν ότι μια αναζήτηση στο Google για «άθλια αποτυχία» επέστρεψε, λοιπόν, ο W. Bush. Η Google ανακάλυψε πώς να σβήσει αυτό το διασκεδαστικό παιχνίδι κάποια στιγμή στα τέλη της δεκαετίας του 2000, αλλά με τα νέα της αποτελέσματα τεχνητής νοημοσύνης, hey, το παιχνίδι επανέρχεται! Απλώς πρόκειται να γράψω “άθλια αποτυχία” στην ίδια πρόταση με τον Τζορτζ Μπους για άλλη μια φορά για χάρη των παλιών καιρών, και ίσως σε μια ή δύο μέρες, θα έχετε ένα υπέροχο νέο αποτέλεσμα αναζήτησης τεχνητής νοημοσύνης, ποιος ξέρει!

Αυτό δεν είναι, παρεμπιπτόντως, ένα παγκόσμιο πρόβλημα. Ρώτησα το Perplexity.AI πόση κόλλα να βάλω στην πίτσα και μου είπε: «Θα συμβούλευα ανεπιφύλακτα να μην βάζω κόλλα στην πίτσα. Η κόλλα δεν είναι βρώσιμο συστατικό και η κατανάλωση της θα μπορούσε να είναι τοξική και επιβλαβής για την υγεία σας». Στη συνέχεια, εξηγεί πώς προήλθε το μιμίδιο “κόλλα στην πίτσα”.

Το Perplexity, ένα buzzkill, προτείνει να μην βάζετε κόλλα στην πίτσα.
Ελίζαμπεθ Λοπάτο

Ούτε το ChatGPT συνιστά κόλλα στην πίτσα:

Το ChatGPT είναι κατά της κόλλας στην πίτσα, για το λόγο ότι αυτό είναι πιθανόν κακό για εσάς.
Ελίζαμπεθ Λοπάτο

Φυσικά, αυτό δεν είναι το μόνο πράγμα που πάει στραβά, αν και είναι ίσως το πιο αστείο. Αυτό το άλλο πράγμα είναι πολύ καλό όμως: η Google δεν μπορεί πλέον να απαντά σε ερωτήσεις σχετικά με τα δικά της προϊόντα, χάρη στο της. Ο εκδότης του Verge Richard Lawler ρώτησε πώς να ενεργοποιήσει τα στιγμιότυπα οθόνης σε κατάσταση ανώνυμης περιήγησης του Chrome. Το AI της Google έδωσε δύο απαντήσεις, και οι δύο λάθος. Σε ένα, προτείνει τη λήψη ενός στιγμιότυπου οθόνης σε μια κανονική καρτέλα Chrome.

Δείτε πώς η λανθασμένη επισκόπηση AI δίνει τη σωστή απάντηση, καθιστώντας την αναζήτηση της Google λιγότερο χρήσιμη!
Richard Lawler

Στην άλλη, η τεχνητή νοημοσύνη της Google επιμένει ότι η λήψη ενός στιγμιότυπου οθόνης στην κατάσταση ανώνυμης περιήγησης του Chrome απλά δεν είναι δυνατή:

Πάλι λάθος!
Richard Lawler

Δυστυχώς, με την περιγραφή αυτού του προβλήματος, είμαι αρκετά σίγουρος ότι τώρα το επιδεινώνω. Η Google πρόκειται να καταστρέψει την ωραία πεζογραφία μου που περιγράφει το ζήτημα και να την ανατροφοδοτήσει στους απρόσεκτους ως απόδειξη ότι τα στιγμιότυπα οθόνης του Chrome Incognito είναι αδύνατα και ότι η κόλλα ανήκει στην πίτσα σας. Τι θα κάνουν οι άτακτοι μπλόγκερ με αυτές τις πληροφορίες, αναρωτιέμαι;VIA: theverge.com

Marizas Dimitris
Marizas Dimitrishttps://www.cybervista.gr
Αφοσιωμένος λάτρης κινητών Samsung, ο Δημήτρης έχει εξελίξει μια ιδιαίτερη σχέση με τα προϊόντα της εταιρίας, εκτιμώντας τον σχεδιασμό, την απόδοση και την καινοτομία που προσφέρουν. Γράφοντας και διαβάζοντας τεχνολογικά νέα από όλο τον κόσμο.
RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Most Popular

Last Articles