back to top
Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήnewsΝέο AirPods Pro 2: Αποφύγετε ανεπιθύμητες κλήσεις στο iOS 18

Νέο AirPods Pro 2: Αποφύγετε ανεπιθύμητες κλήσεις στο iOS 18Το της Δευτέρας θα μπορούσε να αποδειχθεί ένα εποχικό γεγονός στην της Apple, αλλά εκτός από όλο τον ενθουσιασμό για το μέλλον της Apple Intelligence, είμαστε επίσης πολύ ενθουσιασμένοι που το σημερινό Pro 2 λαμβάνει μια σημαντική ενημέρωση φέτος!

Η Apple ανακοίνωσε ότι, μόλις κυκλοφορήσει το iOS 18 αυτό το φθινόπωρο, οι χρήστες του AirPods Pro 2 θα έχουν τη δυνατότητα να απαντούν σε κλήσεις hands και χωρίς φωνή, ενώ υπάρχουν επίσης νέα εργαλεία φωνητικής απομόνωσης που διασφαλίζουν ότι ο παραλήπτης μπορεί να σας ακούει δυνατά και καθαρά σε θορυβώδη περιβάλλοντα. Η Apple βελτιώνει επίσης τα παιχνίδια χάρη στον βελτιωμένο εξατομικευμένο χωρικό ήχο.

Ακολουθεί η μείωση των νέων εργαλείων AirPods Pro που έρχονται στο iOS 18.

Αλληλεπιδράσεις Siri

Όταν λαμβάνετε μια εισερχόμενη ανακοίνωση από το Siri μέσω του AirPods Pro 2 – είτε πρόκειται για κλήση, μήνυμα ή άλλες ειδοποιήσεις, θα μπορείτε να γνέφετε απαλά ναι ή να κουνάτε το κεφάλι σας όχι για να ενημερώσετε τον βοηθό εάν σκοπεύετε να το διασκεδάσετε.

Η Apple δεν εξηγεί πώς θα λειτουργήσει αυτή τη στιγμή, αλλά λέει ότι θα λειτουργήσει μόνο με τα AirPods Pro δεύτερης γενιάς επειδή η απαιτεί δεξιότητες μηχανικής μάθησης στο τσιπ H2. Σίγουρα υπάρχει και κάποια συμμετοχή του επιταχυνσιόμετρου, αλλά θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πώς λειτουργεί όταν εκτελείτε τακτικές δραστηριότητες με τα AirPods σας μέσα, αντί να είστε ακίνητοι.

Επί του παρόντος, μπορείτε να πατήσετε το στέλεχος στο AirPods Pro για να απαντήσετε στην κλήση, ενώ το διπλό πάτημα θα απορρίψει μια κλήση, αλλά σύντομα θα μπορείτε να μεταβείτε με τα χέρια ελεύθερα.

Φωνητική απομόνωση

Αυτό ακούγεται σαν μια σαφής ενημέρωση ποιότητας ζωής για τους χρήστες AirPods Pro. Και πάλι ενεργοποιημένη από τη μηχανική εκμάθηση στο τσιπ H2, η Apple βρήκε έναν τρόπο να απαλλαγεί από τον θόρυβο του περιβάλλοντος στις κλήσεις, έτσι ώστε η φωνή σας να μεταδίδεται μέσω του AirPods Pro 2 στον παραλήπτη καθαρά σε οποιοδήποτε περιβάλλον.

Σε ένα Ανάρτηση στο Newsroom Η Apple λέει: «Για να προσφέρει την καλύτερη ποιότητα κλήσης ανεξάρτητα από τις περιβαλλοντικές συνθήκες, το AirPods Pro εισάγει τη λειτουργία Voice Isolation, επεκτείνοντας τη δυνατότητα αλλαγής παιχνιδιού που είναι διαθέσιμη σε Mac, iPhone και iPad. Η μηχανική εκμάθηση, που εκτελείται στο τσιπ H2 στο AirPods Pro και στο ζευγοποιημένο iPhone, iPad ή Mac, απομονώνει και βελτιώνει την ποιότητα της φωνής, ενώ αφαιρεί σημαντικό θόρυβο περιβάλλοντος —όπως ο αέρας γύρω από τον καλούντα— για τον ακροατή».

Εξατομικευμένος χωρικός ήχος για παιχνίδια.

Αυτό είναι για χρήστες AirPods (3ης γενιάς), AirPods Pro και AirPods Max και έχει σχεδιαστεί για να βελτιώνει την εμπειρία παιχνιδιού, με τον ίδιο τρόπο που το Spatial Audio έχει βελτιώσει τη μουσική και τις ταινίες. Η Apple λέει ότι θα φέρει την ίδια καθηλωτική εμπειρία όταν παίζετε παιχνίδια.

Βελτιωμένη καθυστέρηση για παιχνίδια

Τέλος, για τους χρήστες AirPods Pro, η Apple λανσάρει τον καλύτερο λανθάνοντα χρόνο ασύρματου για παιχνίδια μέσω της νέας Λειτουργίας παιχνιδιού για iPhone που δίνει προτεραιότητα στα παιχνίδια έναντι των πόρων του συστήματος και μειώνει τη δραστηριότητα στο παρασκήνιο.

Η Apple λέει επίσης ότι οι χρήστες AirPods Pro θα έχουν καλύτερη ποιότητα φωνής (16-bit, 48 kHz) για teamspeak. Η Apple διαθέτει ένα API προγραμματιστών για να διευκολύνει τους προγραμματιστές να ενσωματώσουν την τεχνολογία.VIA: TrustedReviews.com

Marizas Dimitris
Marizas Dimitrishttps://www.cybervista.gr
Αφοσιωμένος λάτρης κινητών Samsung, ο Δημήτρης έχει εξελίξει μια ιδιαίτερη σχέση με τα προϊόντα της εταιρίας, εκτιμώντας τον σχεδιασμό, την απόδοση και την καινοτομία που προσφέρουν. Γράφοντας και διαβάζοντας τεχνολογικά νέα από όλο τον κόσμο.
RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Most Popular

Last Articles