back to top
Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήnewsΑναβαθμίσεις KB5039227 και KB5039217 για το Windows Server: Επιδιόρθωση σφαλμάτων LSASS

Αναβαθμίσεις KB5039227 και KB5039217 για το Windows Server: Επιδιόρθωση σφαλμάτων LSASS


Η Microsoft κυκλοφόρησε τις αθροιστικές ενημερώσεις Windows Server 2022 KB5039227 και Windows Server 2019 KB5039217 με διορθώσεις ασφαλείας και διορθώσεις για μια ποικιλία σφαλμάτων.

Αυτές οι ενημερώσεις είναι υποχρεωτικές, καθώς αποτελούν μέρος της ενημέρωσης κώδικα Τρίτης Ιουνίου 2024 της Microsoft και περιέχουν ενημερώσεις ασφαλείας για 51 ευπάθειες.

Ενημερωμένη έκδοση του Windows Server KB5039217
Ενημερωμένη έκδοση του Windows Server KB5039217
Πηγή: BleepingComputer

Η ενημέρωση του Windows Server 2019 KB5039217 έχει τρεις αλλαγές ή επιδιορθώσεις, συμπεριλαμβανομένης μιας επιδιόρθωσης για ένα σφάλμα που προκαλεί τη διακοπή λειτουργίας της διαδικασίας LSASS και την επανεκκίνηση των διακομιστών μετά την εγκατάσταση των ενημερώσεων του Απριλίου 2024.

Οι τρεις αλλαγές στο KB5039217 είναι:

 • Αυτή η ενημέρωση επηρεάζει την έκδοση του curl.exe που είναι στα Windows. Ο αριθμός έκδοσης είναι τώρα 8.7..

 • Αυτή η ενημέρωση αντιμετωπίζει ένα ζήτημα που επηρεάζει lsass.exe. Σταματά να ανταποκρίνεται. Αυτό συμβαίνει αφού εγκαταστήσετε τις ενημερώσεις ασφαλείας του Απριλίου 2024 σε διακομιστές Windows.

 • Αυτή η ενημέρωση αντιμετωπίζει ένα ζήτημα που επηρεάζει lsass.exe. μνήμης. Αυτό συμβαίνει κατά τη διάρκεια μιας κλήσης Local Security (Domain Policy) Remote Protocol (LSARPC).

Η Microsoft λέει ότι δεν υπάρχουν γνωστά ζητήματα σε αυτήν την ενημέρωση.

Η ενημερωμένη έκδοση του Windows Server 2022 KB5039227 περιλαμβάνει τις παραπάνω ενημερώσεις κώδικα, καθώς και άλλες δεκατρείς επιδιορθώσεις και αλλαγές που αναφέρονται παρακάτω:

 • Νέος! Αυτή η ενημερωμένη έκδοση επηρεάζει το Μπλοκ μηνυμάτων διακομιστή (SMB) μέσω των συνδέσεων Internet Quick UDP (QUIC). Ενεργοποιεί τη δυνατότητα ελέγχου ταυτότητας πιστοποιητικού πελάτη SMB μέσω QUIC. Οι διαχειριστές μπορούν να το χρησιμοποιήσουν για να περιορίσουν τους πελάτες που μπορούν να έχουν πρόσβαση σε SMB μέσω διακομιστών QUIC. Για να μάθετε περισσότερα, δείτε Διαμορφώστε τις παραμέτρους SMB μέσω ελέγχου πρόσβασης πελάτη QUIC στον Windows Server.

 • Αυτή η ενημέρωση αντιμετωπίζει ένα ζήτημα που επηρεάζει το Outlook και το OneNote. Η λειτουργία αναζήτησής τους σταματά να λειτουργεί. Αυτό συμβαίνει όταν χρησιμοποιείτε το Azure Virtual Desktop (AVD).

 • Αυτή η ενημέρωση αντιμετωπίζει ένα ζήτημα που επηρεάζει το Windows Hello για επιχειρήσεις. Δεν μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για έλεγχο ταυτότητας στο Entra ID σε ορισμένες εφαρμογές. Αυτό συμβαίνει όταν χρησιμοποιείτε τη Διαχείριση πρόσβασης στο Web (WAM).

 • Αυτή η ενημέρωση αντιμετωπίζει ένα ζήτημα που επηρεάζει έναν λογαριασμό Microsoft Entra ID. Οι συσκευές δεν μπορούν να ελέγξουν την ταυτότητα μιας δεύτερης. Αυτό συμβαίνει μετά την εγκατάσταση της ενημέρωσης των Windows, με 13 Νοεμβρίου 2023.

 • Αυτή η ενημέρωση αντιμετωπίζει ένα ζήτημα που επηρεάζει τον . Η διεπαφή χρήστη είναι λάθος για τις Ρυθμίσεις δεδομένων Επιλογών Διαδικτύου.

 • Αυτή η ενημέρωση αντιμετωπίζει ένα ζήτημα που επηρεάζει το Storage Spaces Direct (S2D) και την Remote Direct Memory Access (RDMA). Όταν τα χρησιμοποιείτε με το SMBdirect στα δίκτυά σας, τα δίκτυα αποτυγχάνουν. Επίσης, χάνετε την ικανότητα διαχείρισης συμπλεγμάτων.

 • Αυτή η ενημέρωση αντιμετωπίζει ένα ζήτημα που επηρεάζει τα κοντέινερ. Δεν ξεπερνούν την κατάσταση “ContainerCreating”.

 • Αυτή η ενημέρωση αντιμετωπίζει ένα ζήτημα που ενδέχεται να σταματήσει το σύστημά σας από την επανέναρξη της αδρανοποίησης. Αυτό συμβαίνει αφού ενεργοποιήσετε το BitLocker.

 • Αυτή η ενημέρωση αντιμετωπίζει ένα ζήτημα που επηρεάζει τον έλεγχο εφαρμογών του Windows Defender (WDAC). Το ζήτημα αντιγράφει τις μη υπογεγραμμένες πολιτικές WDAC στο διαμέρισμα δίσκου Extensible Firmware Interface (EFI). Προορίζεται για υπογεγραμμένες πολιτικές.

 • Αυτή η ενημέρωση αντιμετωπίζει ένα ζήτημα που επηρεάζει τη Βελτιωμένη γρήγορη επανασύνδεση. Αποτυγχάνει. Αυτό συμβαίνει όταν το χρησιμοποιείτε με τρίτους παρόχους πρωτοκόλλου απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας (RDP).

 • Αυτή η ενημερωμένη έκδοση αντιμετωπίζει ένα ζήτημα που επηρεάζει τον κεντρικό υπολογιστή συνεδρίας απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας (RD Session Host). Ένα αδιέξοδο προκύπτει όταν ένας μεγάλος αριθμός χρηστών συνδέεται.

 • Αυτή η ενημέρωση αντιμετωπίζει ένα ζήτημα που επηρεάζει dsamain.exe. Σταματά να ανταποκρίνεται. Αυτό συμβαίνει όταν το Knowledge Consistency Checker (KCC) εκτελεί αξιολογήσεις.

 • Αυτή η ενημέρωση αντιμετωπίζει ένα ζήτημα που επηρεάζει τη στοίβα του πυρήνα. Μπορεί να ξεχειλίσει. Εξαιτίας αυτού, τα VM ενδέχεται να κλείσουν πρόωρα.

Αν και δεν υπάρχουν γνωστά προβλήματα στην ενημέρωση του Windows Server 2019, αυτή για τον Windows Server 2022 συνεχίζει να εμφανίζει μηνύματα σφάλματος 0x80070520 όταν προσπαθεί να αλλάξει την εικόνα του προφίλ σας.

Μπορείτε να βρείτε μια πλήρη λίστα αλλαγών Windows Server 2022 KB5039227 και το Windows Serer 2019 KB5039217 δελτία υποστήριξης.VIA: bleepingcomputer.com

Marizas Dimitris
Marizas Dimitrishttps://www.cybervista.gr
Αφοσιωμένος λάτρης κινητών Samsung, ο Δημήτρης έχει εξελίξει μια ιδιαίτερη σχέση με τα προϊόντα της εταιρίας, εκτιμώντας τον σχεδιασμό, την απόδοση και την καινοτομία που προσφέρουν. Γράφοντας και διαβάζοντας τεχνολογικά νέα από όλο τον κόσμο.
RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Most Popular

Last Articles