back to top
Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήnewsΟι ενδείξεις "Like" στο Χ δε θα με αφορούν από εδώ και...

Οι ενδείξεις “Like” στο Χ δε θα με αφορούν από εδώ και πέρα


φωτογραφία: ASSOCIATED PRESS (AP)

Η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης του φέρεται να είναι κυκλοφόρηση ιδιωτικών likes μόλις σήμερα, Το χείλος αναφέρθηκε την . Η λειτουργία, η οποία επιτρέπει ήδη στους χρήστες Premium να κρύβουν τις προτιμήσεις τους, θα γίνει η προεπιλογή για όλους στο X.

«Σημαντικό να επιτρέπουμε στους ανθρώπους να κάνουν like σε αναρτήσεις χωρίς να δέχονται επίθεση για κάτι τέτοιο», είπε ο Μασκ σε την Τρίτη, απαντώντας σε tweet σχετικά με την αναφορά του The Verge.

Ο Μασκ φαίνεται να επαναλαμβάνει αυτό που είπε ο διευθυντής μηχανικής του Χ, Χαοφέι Γουάνγκ τον περασμένο μήνα: Ο Χ κάνει ιδιωτικά likes Ενθαρρύνετε τους ανθρώπους να τους αρέσει το «νευρικό» περιεχόμενο χωρίς φόβο ότι θα γελοιοποιηθούν. X ανώτερος μηχανικός λογισμικού, Enrique Barragan, ο οποίος το έγραψε στο Twitter κάτι εκτοξεύεται σήμερα, ειπώθηκε προηγουμένως Αυτή η ενημέρωση θα εξακολουθεί να σας επιτρέπει να βλέπετε τον αριθμό των “μου αρέσει” και σε ποιους αρέσουν οι δικές σας αναρτήσεις. Ωστόσο, λέει ότι δεν θα δείτε τα άτομα που τους άρεσε η ανάρτηση κάποιου άλλου ή οι καρτέλες “Μου αρέσει”.

Για χρόνια, η δημόσια σελίδα “μου αρέσει” του Twitter ήταν ένα είδος συστήματος λογοδοσίας για την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης. Ωστόσο, ο Μασκ και το νέο του καθεστώς πιστεύουν ότι ο Χ θα ήταν καλύτερα χωρίς αυτό. Τα likes ενημερώνουν τον αλγόριθμο του X, ο οποίος μπορεί να προτείνει καλύτερο περιεχόμενο σε χρήστες που θα μπορούσαν ενδεχομένως να περάσουν περισσότερο χρόνο στην πλατφόρμα. Μια τέτοια αλλαγή μπορεί να κάνει τους χρήστες X να αλληλεπιδράσουν με περισσότερο περιεχόμενο, αλλά το ερώτημα είναι, με ποιο περιεχόμενο αυτή η αλλαγή τους δικαιώνει να αλληλεπιδράσουν;

Από το απόγευμα της Τρίτης, τα likes φαινόταν να εξακολουθούν να είναι ορατά από προεπιλογή στο X. Η καρτέλα “Μου αρέσει” του Musk αποκαλύπτει ότι πέρασε τη μέρα του ασχολούμενος με αρκετά μιμίδια Σχετικά με Η συνεργασία της και του OpenAI, ειδικά όσον αφορά τα υποτιθέμενα ζητήματα απορρήτου τους (μια αφήγηση που διακινεί ο ίδιος αρκετά σκληρά).

Ο Μασκ έχει δηλώσει πριν ένα ευρύτερο όραμα για απλοποιήστε την πλατφόρμα Χ, αποκρύπτοντας τα likes και τις αναρτήσεις ευρύτερα στο timeline. Δεν είναι σαφές πότε θα συμβεί αυτή η αλλαγή, αλλά αυτή είναι η γενική κατεύθυνση για το X αυτές τις μέρες.

Πολλοί από εμάς θυμόμαστε πότε Ο λογαριασμός Twitter του γερουσιαστή του Τέξας Τεντ Κρουζ Κάποτε του άρεσε ένα πορνογραφικό βίντεο, αλλά στη συνέχεια κατηγόρησε έναν υπάλληλο και δεν του άρεσε. Ο Samuel L. Jackson ήταν επίσης έπιασαν ότι τους αρέσει το πορνό στο Twitter μια φορά, αλλά μετά δεν του άρεσαν όταν οι θαυμαστές τον κάλεσαν έξω. Η καρτέλα “Μου αρέσει” είναι ένα ένδοξο σύστημα λογοδοσίας για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά σύντομα θα την αποχαιρετήσουμε για πάντα.VIA: gizmodo.com

Marizas Dimitris
Marizas Dimitrishttps://www.cybervista.gr
Αφοσιωμένος λάτρης κινητών Samsung, ο Δημήτρης έχει εξελίξει μια ιδιαίτερη σχέση με τα προϊόντα της εταιρίας, εκτιμώντας τον σχεδιασμό, την απόδοση και την καινοτομία που προσφέρουν. Γράφοντας και διαβάζοντας τεχνολογικά νέα από όλο τον κόσμο.
RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Most Popular

Last Articles