back to top
Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήEarly AccessΗ νέα τεχνολογία του Manor Lords απλοποιεί τη μετακίνηση αντικειμένων

Η νέα τεχνολογία του Manor Lords απλοποιεί τη μετακίνηση αντικειμένων


Δεν άντεχα να είμαι χωρικός. Ο σπασμωδικός τοκετός δεν είναι για μένα, μετά βίας μπορώ να αντιμετωπίσω τον τοκετό από κάτω. Η ζωή του αδιάκοπου μόχθου, ακόμα κι αν είναι απλώς να κουβαλάς πράγματα για τον αυστηρό άρχοντα και αφέντη σου, φαίνεται ότι είναι υπερβολική δουλειά. Σε Φαίνεται ότι ο προγραμματιστής Slavic Magic συμφωνεί, καθώς η παρτίδα του χωρικού έγινε λίγο πιο ελαφριά.

Η ενημερωμένη έκδοση κώδικα 0.7.975 μόλις προσγειώθηκε για το παιχνίδι κτιρίου πόλης, και ενώ στην επιφάνεια μοιάζει με μια αρκετά ελαφριά ενημέρωση, υπάρχουν ακόμα πολλά να μασήσετε και να σκεφτείτε. Μία από τις νέες εισαγωγές παιχνιδιού για το είναι η προσθήκη τεσσάρων νέων καρότσια όταν έχετε μια αποθήκη επιπέδου δύο. Αυτά θα κάνουν ελαφρώς ευκολότερη και πιο αποτελεσματική τη μεταφορά εμπορευμάτων γύρω από τον οικισμό σας. Θα απαλύνει επίσης τον πόνο που νιώθουν οι χωρικοί σας στο κάτω μέρος της πλάτης τους, αλλά αυτό δεν αντανακλάται στο παιχνίδι.

Εκτός από τα καροτσάκια, το καρότσι τροφίμων και το καρότσι καυσόξυλων έχουν επίσης δει μερικές αλλαγές και θα εισάγουν τώρα μέχρι να φτάσουν στο όριο τους. Αυτό είναι εξαιρετικό για να βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετό φαγητό και καυσόξυλα στη διάθεσή σας, δημιουργώντας παθητικά τα αποθέματά σας χωρίς να χρειάζεται να κάνετε τίποτα ενεργά. Από την άλλη πλευρά, όλα κοστίζουν, επομένως διατρέχετε τον κίνδυνο να αντιμετωπίσετε προβλήματα στη συνέχεια, εάν δεν προσέξετε τι ξοδεύετε.

Εκτός από τις αλλαγές παιχνιδιού και τις ενημερώσεις ισορροπίας, υπήρξε ένα μεγάλο πάσο βελτιστοποίησης που έκανε τα πράγματα να λειτουργούν λίγο πιο ομαλά. Οι χρόνοι φόρτωσης έχουν βελτιωθεί, ο καπνός της καμινάδας δεν θα προκαλέσει τόσο μεγάλη επιβράδυνση και υπάρχουν πολλές άλλες μικρές αλλαγές που θα συμβάλουν σε μια καλύτερη εμπειρία. Η αγαπημένη μου αλλαγή σχετίζεται με το σκάψιμο και τη σπορά, προηγουμένως, εάν πολλά άτομα καλλιεργούσαν στην ίδια περιοχή, το buffer θα έφραζε, επομένως υπάρχει ένα νέο όριο ταυτόχρονου ήχου που διασφαλίζει ότι αυτό δεν θα συμβεί ξανά.

Μπορείτε να δείτε τις πλήρεις ενημέρωσης κώδικα Ατμόςόπου μπορείτε επίσης να αρπάξετε Manor Lords με έκπτωση 25% μέχρι την Κυριακή 23 Ιουνίου.

Υπάρχει επίσης η αναθεώρηση πρώιμης πρόσβασης του Manor Lords που μπορείτε να δείτε, δίνοντάς σας μια ιδέα για το τι είναι η φασαρία, καθώς και οι επιλογές μας για τα καλύτερα παιχνίδια στρατηγικής που μπορείτε να παίξετε σε υπολογιστή.VIA: .pcgamesn.com

Marizas Dimitris
Marizas Dimitrishttps://www.cybervista.gr
Αφοσιωμένος λάτρης κινητών Samsung, ο Δημήτρης έχει εξελίξει μια ιδιαίτερη σχέση με τα προϊόντα της εταιρίας, εκτιμώντας τον σχεδιασμό, την απόδοση και την καινοτομία που προσφέρουν. Γράφοντας και διαβάζοντας τεχνολογικά νέα από όλο τον κόσμο.
RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Most Popular

Last Articles