back to top
Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήnewsΗ νέα υψηλής ποιότητας λειτουργία του Spotify που θα σας ενθουσιάσει

Η νέα υψηλής ποιότητας λειτουργία του Spotify που θα σας ενθουσιάσει


Tech Team / Android Authority

TL;DR

  • Μια νέα αναφορά υποδηλώνει ότι το Spotify ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το επίπεδο συνδρομής μουσικής χωρίς απώλειες.
  • Η νέα βαθμίδα αναμένεται να κοστίζει τουλάχιστον 5 $ περισσότερο το μήνα από τα τρέχοντα προγράμματα premium του Spotify.
  • Το αναβαθμισμένο επίπεδο θα προσφέρει επίσης καινοτόμα εργαλεία δημιουργίας και επιμέλειας playlist.

Μετά από χρόνια φημών και διαρροών, το πολυαναμενόμενο μουσικό σχέδιο χωρίς απώλειες του Spotify μπορεί επιτέλους να πραγματοποιηθεί, αν και σε εξαιρετική τιμή, σύμφωνα με μια πρόσφατη αναφορά από Bloomberg. Αν και το νέο σχέδιο «super premium» αναμένεται να είναι ακριβό, το Spotify φαίνεται να έχει βρει μια ελκυστική λειτουργία που θα μπορούσε να κάνει το επιπλέον κόστος χρήσιμο για τους χρήστες.

Σύμφωνα με την έκθεση, η νέα βαθμίδα premium αναμένεται να κοστίζει τουλάχιστον 5 $ περισσότερο το μήνα από τις τρέχουσες του Spotify και θα τοποθετηθεί ως πρόσθετο για υπάρχοντες συνδρομητές. Η αναφορά λέει ότι η τιμολόγηση για τη νέα βαθμίδα θα ποικίλλει ανάλογα με την τιμολόγηση του βασικού σχεδίου κάθε χρήστη (ενδεχομένως αναφέρεται σε διαφορετικές τιμές σε διαφορετικές περιοχές), αλλά εκτιμάται ότι ο μέσος όρος είναι περίπου 40% αύξηση.

Αυτό σημαίνει ότι οι premium συνδρομητές Spotify στις ΗΠΑ, οι οποίοι επί του παρόντος πληρώνουν την πρόσφατα αυξημένη τιμή των 11,99 $ ανά μήνα, θα μπορούσαν ενδεχομένως να δουν το μηνιαίο κόστος τους να αυξάνεται στα 16-17 $ εάν επιλέξουν να κάνουν αναβάθμιση.

Αυτή η σημαντική αύξηση της τιμής μπορεί να οδηγήσει ορισμένους χρήστες να επανεξετάσουν τη συνδρομή τους εντελώς, ειδικά λαμβάνοντας υπόψη ότι ανταγωνιστές όπως η Apple Music και η Music προσφέρουν ήδη μουσική χωρίς απώλειες ως μέρος των τυπικών premium προγραμμάτων τους, με τιμή περίπου 10 $ το μήνα.

Ωστόσο, το Spotify φαίνεται να χρησιμοποιεί έναν συνδυασμό χαρακτηριστικών για να δικαιολογήσει το υψηλότερο κόστος.

Εκτός από τον ήχο χωρίς απώλειες, το νέο επίπεδο φέρεται να περιλαμβάνει καινοτόμα εργαλεία δημιουργίας playlist και επιμέλειας ικανά να δημιουργούν εξατομικευμένες μίξεις για συγκεκριμένες δραστηριότητες, ημερομηνίες και ώρες του χρόνου. Αυτές οι προσαρμοστικές λίστες αναπαρς θα μάθουν από τις συνήθειες ακρόασης κάθε χρήστη για να προσφέρουν ολοένα και πιο προσαρμοσμένες μουσικές εμπειρίες. Αυτό δεν είναι εντελώς νέο έδαφος για το Spotify, καθώς η λειτουργία “Spotify DJ” του έχει φλερτάρει με παρόμοιες έννοιες.

Το Spotify θα μπορούσε ενδεχομένως να πετύχει δίνοντας έμφαση στις κοινωνικές και κοινοποιήσιμες πτυχές αυτών των χαρακτηριστικών, παρόμοια με τη δημοφιλή ανακεφαλαίωση τέλους έτους “Spotify Wrapped”, η οποία έχει γίνει ένα σημαντικό γεγονός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Εάν η εταιρεία μπορεί να δημιουργήσει ένα παρόμοιο buzz γύρω από το super-premium επίπεδο της, μπορεί να πείσει τους χρήστες ότι το πρόσθετο κόστος αξίζει την εξατομικευμένη και κοινής χρήσης μουσική εμπειρία.

Αν και η προοπτική να πληρώσετε ένα ασφάλιστρο για ήχο χωρίς απώλειες μπορεί να μην αρέσει σε όλους τους χρήστες, το Spotify πιθανότατα ελπίζει ότι ο συνδυασμός υψηλής πιστότητας και καινοτόμων χαρακτηριστικών playlist θα είναι αρκετός για να δελεάσει ένα σημαντικό μέρος της βάσης χρηστών του για αναβάθμιση.

Θα ήσασταν διατεθειμένοι να πληρώνετε επιπλέον 5 $ ανά μήνα για την υπόσχεση για λειτουργίες ήχου χωρίς απώλειες ή εξατομικευμένης επιμέλειας μουσικής; Ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω.

Έχετε μια συμβουλή; Μίλησέ μας! Στείλτε email στο προσωπικό μας στο @androidauthority.com. Μπορείτε να παραμείνετε ανώνυμοι ή να λάβετε πίστωση για τις πληροφορίες, είναι δική σας επιλογή.VIA: AndroidAuthority.com

Marizas Dimitris
Marizas Dimitrishttps://www.cybervista.gr
Αφοσιωμένος λάτρης κινητών Samsung, ο Δημήτρης έχει εξελίξει μια ιδιαίτερη σχέση με τα προϊόντα της εταιρίας, εκτιμώντας τον σχεδιασμό, την απόδοση και την καινοτομία που προσφέρουν. Γράφοντας και διαβάζοντας τεχνολογικά νέα από όλο τον κόσμο.
RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Most Popular

Last Articles