back to top
Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024
Αρχικήnews Νέες τεχνολογικές κυκλοφορίες: OnePlus ANC Buds 3, OnePlus 12R και JBL Smart...

  1. Νέες τεχνολογικές κυκλοφορίες: OnePlus ANC Buds 3, OnePlus 12R και JBL Smart Speaker σε εκπληκτικές τιμές!
  2. Καλοκαιρινές προσφορές: Αφεθείτε στη μαγεία του razr+ και αποκτήστε τα τελευταία JBL αξεσουάρ με έκπτωση!
  3. Τα πιο hot τεχνολογικά gadgets: Ανακαλύψτε τον κόσμο της τεχνολογίας με τα νέα OnePlus ANC Buds 3, OnePlus 12R και JBL Smart Speaker σε μοναδικές προσφορές!


Οι σημερινές προσφορές είναι πλέον ζωντανές και καλύπτονται από τη χαμηλότερη τιμή που έχουμε παρακολουθήσει στο νέο 2024 OnePlus Buds 3 στις $80 με τις 44 ώρες διάρκειας ζωής της μπαταρίας και το ANC που φέρνουν στις σας. Αυτή η προσφορά έρχεται κατευθείαν $100 έκπτωση στο OnePlus 256GB 12R που θα πέσει τόσο χαμηλά όσο $370 με ανταλλαγές τώρα. Από εκεί, μεταβαίνουμε στην εξοικονόμηση έως και 200 ​​$ ζωντανά στο JBL Authentics Google Smart Home Speakersο Motorola MA1 ασύρματος προσαρμογέας αυτοκινήτου Android Auto, κι αλλα. Κατευθυνθείτε παρακάτω για μια πιο προσεκτική ματιά.

Παράλληλα με τις σημερινές προσφορές για την Ημέρα του Πατέρα, η προσφέρει τώρα το νέο OnePlus Buds 3 κάτω στο Αποστολή 79,99 $. Τακτικά $100, αυτό το σετ κυκλοφόρησε για πρώτη φορά τον Φεβρουάριο και τώρα βλέπει μια από τις μοναδικές μειώσεις τιμών που έχουμε παρακολουθήσει ακόμα – υπήρχαν κάποιες προσφορές πακέτου με πιο ακριβή τεχνολογία και παρόμοια στο παρελθόν. Η σημερινή συμφωνία είναι ζωντανή και στα σετ Metallic Grey και Splendid Blue και πλέον έχει αντιστοιχιστεί απευθείας από την OnePlus. Αυτά τα μπουμπούκια έχουν φαινομενικά λάβει ως επί το πλείστον παγκόσμιο έπαινο σε όλο το Δια για το ότι ξεπέρασαν τον βαθμό αμοιβής τους, ενώ προσφέρουν αξιοσημείωτη δράση ANC και μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Όπως περιγράφεται λεπτομερώς στην κάλυψη εκτόξευσης, το OnePlus Buds 3 θεωρούνται μια επιλογή μεσαίου επιπέδου που προσφέρει χαρακτηριστικά υψηλής ποιότητας με τιμή που προσγειώνεται πολύ κάτω από τα κανονικά $180 στο OnePlus Buds Pro 2 (είναι αυτή τη στιγμή σε πώληση για $130).

Η ένταξη του εκπτώσεις για την Ημέρα του Πατέραη OnePlus και η Amazon προσφέρουν μεγάλες προσφορές για την πιο πρόσφατη τεχνολογία της μάρκας και ένα από τα κύρια σημεία πρέπει να είναι το ξεκλείδωτο 256 GB OnePlus 12R σε 499,99 $ αποστέλλονται. Θα βρείτε αυτήν την πτώση τιμής 100 $ ζωντανά στο Amazon και απευθείας από την OnePlus να φτάσει στα 30 $ σύμφωνα με την προηγούμενη αναφορά μας για τις χαμηλότερες απευθείας εκπτώσεις σε μετρητά που έχουμε παρακολουθήσει στο Amazon από την κυκλοφορία. Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες πρόσθετες οικονομίες που πρέπει να γίνουν απευθείας. Πρώτον, μπορείτε να εξοικονομήσετε επιπλέον 100 $ με μια ανταλλαγή, η οποία μπορεί να σας ενδιαφέρει ή όχι, αλλά μπορείτε επίσης να κερδίσετε επιπλέον 30 $ σε αποταμίευση όταν εγγραφείτε στα email της OnePlus εδώ. Αυτό είναι ένα σύνολο 469,99 $ ή τόσο χαμηλά όσο 369,99 $ με συναλλαγή. Η βασική διαμόρφωση 128 GB είναι ακόμα κάτω στο 449,99 $ αποστέλλονται επισης.

Τώρα παρακολουθούμε μέχρι και Έκπτωση 200$ το ηχείο JBL Authenticsμικρό. Η Amazon προσφέρει τώρα το JBL Authentics 200 Smart Home Speaker για 249,95 $ αποστέλλονται. Αυτό το έκανε το ντεμπούτο του το 2023 ως το πρώτο έξυπνο ηχείο Google Assistant που λειτουργεί ταυτόχρονα μαζί με την Alexa στα 350 $. Σήμερα εξετάζετε κατ' ευθείαν πτώση τιμής 100 $ για να προσφέρετε τη χαμηλότερη τιμή που μπορούμε να βρούμε. Η σημερινή συμφωνία προσγειώνεται στα 20 $ σε σχέση με την προηγούμενη τιμή συμφωνίας και σηματοδοτεί ένα νέο ιστορικό χαμηλό όλων των εποχών της Amazon στη διαδικασία. Κατευθυνθείτε παρακάτω για περισσότερες λεπτομέρειες.

Στην επίσημη βιτρίνα της Amazon σήμερα, παρακολουθούμε μία από τις καλύτερες τιμές που έχουμε δει Motorola MA1 ασύρματος προσαρμογέας αυτοκινήτου Android Auto στο 49,99 $ αποστέλλονται. Αυτό έχει μια κανονική τιμή στα 90 $ απευθείας από τη Motorola και τώρα είναι στην καλύτερη τιμή που μπορούμε να βρούμε. Ενώ πιο πρόσφατα βρισκόταν στο εύρος των 70 $, η σημερινή προσφορά είναι 5 $ σύμφωνα με την προηγούμενη αναφορά μας και προσγειώνεται σε λίγα δολάρια από τις καλύτερες τιμές που έχουμε παρακολουθήσει εκεί – το έχουμε δει μόνο μια φορά να πηγαίνει για λιγότερο. Σχεδιασμένο για να αναβαθμίζει το σύστημα ψυχαγωγίας του αυτοκινήτου σας με ασύρματη δράση Android Auto, έχει γίνει αγαπημένο εδώ και τώρα μπορείτε να το προσγειώσετε σε μία από τις χαμηλότερες τιμές που έχουμε παρακολουθήσει.

Ενώ τα νέα μοντέλα του 2024 είναι εισερχόμενα, η Amazon προσφέρει τώρα το Ξεκλείδωτο smartphone Motorola razr+ 2023 για 649,99 $ αποστέλλονται σε μπλε. Αναζητάτε ένα τακτικά έξυπνο αναδιπλούμενο τηλέφωνο αξίας 1.000 $ σε 350 $ από την τιμή καταλόγου, 50 $ σύμφωνα με την προηγούμενη αναφορά μας για νέα συνθήκη και το χαμηλότερο που έχουμε παρακολουθήσει στο Amazon και στους τέσσερις χρωματισμούς που προσφέρει. Υπήρξαν ορισμένες νέες προσφορές ανοιχτού κουτιού που έπεσαν πολύ κάτω από αυτόν τον τελευταίο μήνα, αλλά όταν πρόκειται για ξεκλείδωτες μονάδες που προέρχονται απευθείας από την Amazon σε ολοκαίνουργια κατάσταση, η σημερινή συμφωνία είναι εύκολα μια από τις καλύτερες που έχουμε παρακολουθήσει ποτέ. Θα βρείτε επίσης το βελτιωμένο, πιο βασικό επίπεδο ξεκλείδωτο 2023 Motorola razr με τη μικρότερη οθόνη καλύμματος σε πώληση για 449,99 $ αποστέλλονται από τα συνηθισμένα $700 σε όλα τα χρώματα αυτή τη στιγμή.

Όπως έχω πει προηγουμένως, το Watch 6 Classic είναι το προσωπικό μου αγαπημένο και το μόνο που το κορυφώνει είναι το Εξατομικευμένες διαμορφώσεις. Τείνουν να έχουν πολύ υψηλότερη κανονική τιμή από τα τυπικά μοντέλα, αλλά παρακολουθούμε και πάλι ορισμένες σοβαρές προσφορές για τα μοντέλα 47 χιλιοστών στο Amazon. Θα βρείτε το μοντέλο μαύρης θήκης με το Hybrid Camel band ή το βραχιόλι με μαύρο μεταλλικό σύνδεσμο έως Έκπτωση 250$ με τιμές ξεκινώντας από 349,99 $ αποστέλλονται. Το μεταλλικό βραχιόλι πωλείται συνήθως για έως και 600 δολάρια και το Hybrid Camel κοντά στα 450 δολάρια. Και οι δύο επιλογές ταιριάζουν με την προηγούμενη αναφορά μας και μάλιστα διατίθενται σε χαμηλότερη τιμή από αυτή που θα βρείτε στα τυπικά μοντέλα απευθείας από τη Samsung – αυτοί είναι προς πώληση για $400 εκεί, αλλά θα τα βρείτε σημειώνεται κάτω σε $370 από τα τακτικά 430 $ στο Amazon. Περισσότερες λεπτομέρειες ακριβώς εδώ.

Παίρνω ακόμα περισσότερο λεπτομέρειες εδώ

Εγγραφείτε στο 9 έως 5 Παιχνίδια Κανάλι YouTube για όλα τα πιο πρόσφατα βίντεο, κριτικές και πολλά άλλα!

Το 400$ Moza R3 για Xbox είναι επιτέλους διαθέσιμο! Αλλά πρέπει να το αγοράσετε; [Video]

Είναι το Turtle Beach Burst II Air ένα ποντίκι 47g gaming με μόλις 99$;

Το λευκό ασύρματο 2024 SteelSeries Arctis Nova Pro θα πρέπει να είναι τέλειο τώρα, σωστά; [Video]

Ανασκόπηση: Το νέο κορυφαίο ποντίκι παιχνιδιών Viper V3 Pro της Razer αγγίζει τη ζυγαριά μόλις 54 γραμμάρια [Video]

Ανασκόπηση: Το Insta360 X4 εισάγει την εποχή των 8K με μεγαλύτερη μπαταρία και εύχρηστη επεξεργασία μέσω κινητού [Video]

Κριτική: Είναι το πακέτο sim Turtle Beach VelocityOne Race ένα τέχνασμα όλα σε ένα; [Video]VIA: 9to5google.com

Marizas Dimitris
Marizas Dimitrishttps://www.cybervista.gr
Αφοσιωμένος λάτρης κινητών Samsung, ο Δημήτρης έχει εξελίξει μια ιδιαίτερη σχέση με τα προϊόντα της εταιρίας, εκτιμώντας τον σχεδιασμό, την απόδοση και την καινοτομία που προσφέρουν. Γράφοντας και διαβάζοντας τεχνολογικά νέα από όλο τον κόσμο.
RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Most Popular

Last Articles