back to top
Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήnewsΗ Apple ανακοινώνει τις νέες επαναστατικές λειτουργίες του iPhone με το προηγμένο...

Η Apple ανακοινώνει τις νέες επαναστατικές λειτουργίες του iPhone με το προηγμένο λογισμικό της


Η Apple ολοκλήρωσε επιτέλους τις πολυαναμενόμενες ετήσιες εργασίες της Worldwide Developers Conference ή WWDC 2024. Το φετινό συνέδριο είχε μια σημαντική πτήση προς τις τεχνολογικές προόδους, καθώς έδωσε στους χρήστες iPhone μια γεύση από χαρακτηριστικά και αλλαγές με την ακόλουθη προεπισκόπηση επανάληψης λογισμικού, το iOS 18. Αυτή η μεγαλύτερη έκδοση εισάγει πολλές ολοκαίνουργιες επιλογές προσαρμογής, ανανεωμένες Φωτογραφίες, γεμάτες ενέργεια ενημερώσεις για να παραμείνετε συνδεδεμένοι με το Messages και το Apple Intelligence, το σύστημα πληροφοριών της.

Αξιοποιημένο με κάποια ισχύ και πολλές προόδους, το πιο πρόσφατο iOS 18 είναι μια τεράστια έκδοση με μερικά από τα καλύτερα αλλά απίστευτα χαρακτηριστικά, ενώ παράλληλα σηματοδοτεί μια ολοκαίνουργια εποχή έξυπνης νοημοσύνης. Η Apple προσφέρει την πιο διαισθητική, χρήσιμη και ισχυρή εμπειρία που θα οδηγήσει σημαντικά την εμπειρία του χρήστη iPhone στο επόμενο επίπεδο. Εν τω μεταξύ, εδώ είναι ολόκληρη η προεπισκόπηση της επόμενης επανάληψης λειτουργικού συστήματος της Apple, iOS 18.

πρότυπα προσαρμογών και δυνατοτήτων

Οι χρήστες iPhone θα μπορούν πλέον να εξερευνούν διάφορους τρόπους για να προσαρμόσουν την αρχική τους οθόνη, την οθόνη κλειδώματος και το κέντρο ελέγχου. Αυτό περιλαμβάνει τη δυνατότητα τακτοποίησης εφαρμογών και γραφικών στοιχείων σε οποιονδήποτε κενό χώρο στην αρχική οθόνη του iPhone. Το επανασχεδιασμένο Κέντρο Ελέγχου θα παρέχει τώρα γρήγορη πρόσβαση στα χειριστήρια που χρησιμοποιούνται περισσότερο, ενώ παράλληλα θα προσφέρει τη δυνατότητα προσαρμογής των χειριστηρίων στο ιδανικό μέγεθος και θέση.

Εν τω μεταξύ, για πρώτη φορά, η Apple επιτρέπει στα iPhone να έχουν προσαρμόσιμη οθόνη κλειδώματος που επιτρέπει στους χρήστες να αλλάζουν ή να αφαιρούν τις συντομεύσεις της οθόνης κλειδώματος. Με το iOS 18, οι χρήστες μπορούν εύκολα να αλλάξουν τα χειριστήρια στο κάτω μέρος της οθόνης κλειδώματος, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής τους από τις διαθέσιμες επιλογές στη συλλογή στοιχείων ελέγχου ή της κατάργησής τους εντελώς.

Ανανεωμένες Φωτογραφίες με ενοποιημένη προβολή, νέα προσθήκη και προσαρμογές

Με το iOS 18, το Photos έλαβε τον μεγαλύτερο επανασχεδιασμό που έγινε ποτέ, συμπεριλαμβανομένης μιας απλοποιημένης προβολής με ένα οικείο πλέγμα και νέων συλλογών για την εύκολη περιήγηση των χρηστών στα θέματα. Προστέθηκε ένα νέο καρουζέλ που τονίζει σημαντικά κάθε μέρα, περιλαμβάνει αγαπημένα άτομα, κατοικίδια, μέρη και πολλά άλλα και επιτρέπει την αυτόματη αναπαραγωγή περιεχομένου που ζωντανεύει περασμένες στιγμές κατά την περιήγηση.

Πλούσιοι τρόποι για να παραμείνετε συνδεδεμένοι στο Messages

Το iMessage έλαβε μια ισχυρή ενημέρωση και η εφαρμογή Messages θα υποστηρίζει πλέον το RCS. Αυτό σημαίνει ότι ενώ στέλνετε μηνύματα σε επαφές που δεν έχουν iPhone, η εφαρμογή Messages θα υποστηρίζει πλέον RCS για πιο πλούσια κοινή χρήση πολυμέσων από τα . Επίσης, το iMessage θα ενσωματώνει δορυφορικά μηνύματα και τα μηνύματα μέσω δορυφόρου θα επιτρέπουν στους χρήστες να στέλνουν και να λαμβάνουν μηνύματα κειμένου, emoji και Tapbacks μέσω iMessage και SMS όταν δεν είναι διαθέσιμη σύνδεση κινητής τηλεφωνίας ή Wi-Fi.

Ταχυδρομείο

Αρκετές βελτιώσεις στο Mail εισήγαγαν νέους τρόπους για τους χρήστες να διαχειρίζονται τα εισερχόμενά τους, ενώ παράλληλα προσφέρουν τη δυνατότητα κατηγοριοποίησης, συμπεριλαμβανομένων των Κύριων συναλλαγών, των Ενημερώσεων και των Προσφορών. Αυτό θα βοηθήσει σημαντικά τους χρήστες να παραμένουν ενημερωμένοι.

Σημαντικές ενημερώσεις στο Safari

Το ταχύτερο πρόγραμμα περιήγησης ιστού της Apple, το Safari, μόλις έλαβε μια νέα ενημέρωση με το iOS 18, η οποία θα προσφέρει πλέον πιο προσιτούς και ταχύτερους τρόπους για να εξερευνήσετε πληροφορίες σε όλο τον ιστό με την προσθήκη επισημάνσεων και μια ανανεωμένη εμπειρία Αναγνώστη. Στο Safari, οι χρήστες μπορούν πλέον να έχουν όλες τις κρίσιμες πληροφορίες από τις ιστοσελίδες που επισκέπτονται, ενώ μειώνουν τους περισπασμούς με τη βοήθεια μιας νέας λειτουργίας Highlights.

Η νέα εφαρμογή Passwords

Η Apple παρουσίασε μια νέα εφαρμογή κωδικών πρόσβασης που βοηθά σημαντικά τους χρήστες να έχουν πρόσβαση στους κωδικούς πρόσβασης, τους κωδικούς πρόσβασης, τους κωδικούς πρόσβασης Wi-Fi και άλλους κωδικούς επαλήθευσης σε ένα μέρος. Αυτή η τελευταία εφαρμογή προσφέρει επίσης ειδοποιήσεις και προειδοποιήσεις σχετικά με κοινές αδυναμίες, συμπεριλαμβανομένων κωδικών πρόσβασης που μπορούν εύκολα να μαντέψουν ή έχουν χρησιμοποιηθεί πολλές φορές.

Νέες δυνατότητες απορρήτου

Μερικές φορές, ενώ μοιράζεστε μια συσκευή με κάποιον και θέλετε να είστε σίγουροι ότι όλες οι ιδιωτικές πληροφορίες παραμένουν αόρατες, οι εφαρμογές μπορούν πλέον να κλειδωθούν χρησιμοποιώντας το , το Touch ID ή τον κωδικό πρόσβασης της συσκευής και τα δεδομένα από τις εφαρμογές δεν θα εμφανίζονται στην αναζήτηση ή στις ειδοποιήσεις. Εν τω μεταξύ, οι κλειδωμένες εφαρμογές μπορούν εύκολα να κρυφτούν σε έναν αποκλειστικό φάκελο στη βιβλιοθήκη εφαρμογών, ώστε να μην εμφανίζονται στην αρχική οθόνη. Εν τω μεταξύ, το iOS 18 επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται μόνο συγκεκριμένες επαφές με μια εφαρμογή.

Νέα Apple Intelligence για περαιτέρω βελτίωση της εμπειρίας iPhone

Με το iOS 18, η Apple ενσωμάτωσε απρόσκοπτα ένα νέο Apple Intelligence, το σύστημα προσωπικής νοημοσύνης για iPhone, iPad και Mac που συνδυάζει σημαντικά τις ισχυρές προφορές των μοντέλων παραγωγής και της αριστείας. Αυτό είναι βαθιά ενσωματωμένο στα iOS 18, iPadOS 18 και macOS Sequoia, τα οποία θα βοηθήσουν σημαντικά τα τσιπ πυριτίου της Apple να κατανοούν και να δημιουργούν εύκολα γλώσσες και εικόνες, προσωπικά περιβάλλοντα, ενέργειες μεταξύ εφαρμογών και τη συνολική εμπειρία σε τακτική βάση.

Ορισμένα πρόσθετα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν

Οι Χάρτες της Apple θα επιτρέπουν πλέον στους χρήστες να περιηγούνται σε εκατοντάδες σημεία πεζοπορίας σε εθνικά πάρκα στις ΗΠΑ. μια νέα λειτουργία παιχνιδιού θα προσφέρει πιο σταθερούς ρυθμούς καρέ και θα επιτρέψει στους χρήστες να εξερευνήσουν νέους τρόπους πληρωμής με το Apple Pay. Τα θα παρέχουν μια πιο προσωπική, ιδιωτική και βολική εμπειρία καθώς είναι πλέον ενσωματωμένα στο Siri, επιτρέποντας στους χρήστες AirPods Pro (2ης γενιάς) να ανταποκρίνονται σε πολλές ανακοινώσεις του Siri απλώς κουνώντας το κεφάλι ή κουνώντας απαλά το κεφάλι τους.

Οι χρήστες μπορούν πλέον να λύνουν άμεσα Μαθηματικές Σημειώσεις ενώ πληκτρολογούν τύπους και εξισώσεις στην εφαρμογή Σημειώσεις τους. Το Journal λαμβάνει περισσότερες βελτιώσεις και η Apple έχει προσθέσει επίσης ένα νέο γραφικό στοιχείο Journal, επιτρέποντας στους χρήστες να ξεκινούν γρήγορα τις καταχωρίσεις τους απευθείας από την αρχική τους οθόνη ή ακόμα και από την οθόνη κλειδώματος. Το Ημερολόγιο γίνεται πιο χρήσιμο με τη δυνατότητα δημιουργίας, επεξεργασίας και ολοκλήρωσης υπενθυμίσεων απευθείας από την εφαρμογή. Επιπλέον, αρκετές χρήσιμες βελτιώσεις έχουν έρθει περαιτέρω στις ενότητες της εφαρμογής Home, του Emergency SOS Live και της προσβασιμότητας.

VIA: RmUpdate.com

Marizas Dimitris
Marizas Dimitrishttps://www.cybervista.gr
Αφοσιωμένος λάτρης κινητών Samsung, ο Δημήτρης έχει εξελίξει μια ιδιαίτερη σχέση με τα προϊόντα της εταιρίας, εκτιμώντας τον σχεδιασμό, την απόδοση και την καινοτομία που προσφέρουν. Γράφοντας και διαβάζοντας τεχνολογικά νέα από όλο τον κόσμο.
RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Most Popular

Last Articles