back to top
Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήConscriptΗ επική εμπειρία του τρομακτικού παιχνιδιού τρόμου του Α' Παγκοσμίου Πολέμου: Κυκλοφορία...

Η επική εμπειρία του τρομακτικού παιχνιδιού τρόμου του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου: Κυκλοφορία και demo


Τα παιχνίδια τρόμου διαδραματίζονται πάντα σε εγκαταλελειμμένες παλιές επαύλεις, εγκαταλελειμμένα νοσοκομεία ή ανατριχιαστικά δάση. Αναμφισβήτητα ένα από τα πιο τρομακτικά τα στον πραγματικό κόσμο είναι μια εμπόλεμη ζώνη και μας βάζει ακριβώς στις μπότες που τρέμουν ένας στρατιώτης του Α' Παγκοσμίου Πολέμου που θέλει απλώς να επιστρέψει τον εαυτό του και τον αδερφό του στη μητέρα τους. Λαμβάνοντας ξεκάθαρες εμπνεύσεις από το Resident Evil και το , μας υπενθυμίζει ότι ο πόλεμος είναι τρομερός και όχι μια γεμάτη δράση περιπέτεια σε όλο τον κόσμο.

Το Conscript είναι ένα παιχνίδι τρόμου επιβίωσης που πηγαίνει πίσω στις ρίζες του είδους. Τα χειριστήρια είναι αδέξια από τη σχεδίαση, ο χώρος του αποθέματος είναι πολύ περιορισμένος και η εξοικονόμηση είναι σπάνια — σκεφτείτε το Silent Hill. Έχω παίξει το στην Gamescom και στο WASD και και τις δύο φορές ήταν μια συγκινητική εμπειρία. Όλοι μας λένε ότι ο πόλεμος είναι κόλαση, αλλά λίγα παιχνίδια το δείχνουν τόσο καλά όσο και ο Στρατεύσιμος.

Οι ήχοι του Conscript είναι που με εντυπωσίασαν τόσο έντονα. Βαθιά στα συμμαχικά χαρακώματα, μπορείτε να ακούσετε τους λυγμούς των ανδρών που προτιμούν να είναι οπουδήποτε εκτός από εκεί που βρίσκονται, και μόλις πλησιάσετε πιο κοντά στη γερμανική πλευρά, οι κραυγές και οι κραυγές ακούγονται θετικά τερατώδεις. Ρώτησα τον προγραμματιστή Jordan Mochi αν απλώς πολεμούσα με ανθρώπους και μου είπε ότι το παιχνίδι έχει σκοπό να δείξει πώς ο πόλεμος κάνει όλους μας τέρατα.

Ο Μότσι έχει δίκιο. Καθώς τολμούσα μέσα από τα χαρακώματα, με το φτυάρι στο χέρι, τρομοκρατήθηκα με τους ήχους στρίμωξης που ακούγονταν καθώς τα έβαζα μέσα. Το να στόχευα με ένα σκανδάλη και μετά επιβεβαιώνοντας την επίθεση με ένα άλλο έκανε κάθε χτύπημα που έπρεπε να σκεφτώ ενεργά. Το καθένα ήταν μια απόφαση να βάλω τη ζωή μου πάνω από τη ζωή κάποιου άλλου. Έγινε πιο εύκολο μόλις βρήκα ένα κυνηγετικό όπλο, καθώς το βρυχηθμό της κάννης έπνιξε τον θόρυβο του θανάτου για μια μικρή στιγμή.

Ο Στρατεύσιμος έχει επιτέλους ημερομηνία κυκλοφορίας, Τρίτη 23 Ιουλίου. Αν δεν μπορείτε να περιμένετε μέχρι τότε, μπορείτε να δοκιμάσετε το νέο demo του Next Fest ακριβώς εδώ.

Μόλις το δώσετε, υπάρχουν πολλά άλλα πολεμικά παιχνίδια που μπορείτε να παίξετε. Εναλλακτικά, θα μπορούσατε να δοκιμάσετε μερικά από τα καλύτερα demo του Steam Next Fest που είναι διαθέσιμα αυτήν τη στιγμή.VIA: .pcgamesn.com

Marizas Dimitris
Marizas Dimitrishttps://www.cybervista.gr
Αφοσιωμένος λάτρης κινητών Samsung, ο Δημήτρης έχει εξελίξει μια ιδιαίτερη σχέση με τα προϊόντα της εταιρίας, εκτιμώντας τον σχεδιασμό, την απόδοση και την καινοτομία που προσφέρουν. Γράφοντας και διαβάζοντας τεχνολογικά νέα από όλο τον κόσμο.
RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Most Popular

Last Articles