back to top
Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήAppleΝέα εμπειρία προβολής με τα Apple Immersive Videos στο Apple TV+

Νέα εμπειρία προβολής με τα Apple Immersive Videos στο Apple TV+


Το Apple Immersive Video έφτασε, έτοιμο να επαναπροσδιορίσει την εμπειρία ψυχαγωγίας σας. Διαθέσιμο αποκλειστικά στα ακουστικά Apple Vision , με την κυκλοφορία του VisionOS 2, αυτή η πρωτοποριακή μορφή συνδυάζει βίντεο 3D 180 μοιρών, ανάλυση 8K και χωρικό ήχο για να δημιουργήσει μια απαράμιλλη αίσθηση παρουσίας και εμβάπτισης.

Φανταστείτε να μεταφερθείτε στην καρδιά της δράσης, περιτριγυρισμένοι από εκπληκτικά γραφικά και ηχητικά τοπία που θολώνουν τα όρια μεταξύ της πραγματικότητας και του εικονικού κόσμου. Αυτό προσφέρει η μορφή Apple Immersive Video!

Τι είναι η μορφή Apple Immersive Video;

Το Apple Immersive Video είναι μια ιδιόκτητη μορφή βίντεο που έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει την πιο καθηλωτική εμπειρία προβολής. Συνδυάζει πλάνα υψηλής ανάλυσης 8K με ευρύ οπτικό πεδίο 180 μοιρώνσυλλαμβάνοντας μια τεράστια έκταση οπτικών πληροφοριών.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να κοιτάξετε γύρω από τη σκηνή σαν να βρίσκεστε πραγματικά εκεί, εξερευνώντας κάθε λεπτομέρεια και απόχρωση. Για περαιτέρω βελτίωση της εμπειρίας, το Apple Immersive Video ενσωματώνει Spatial Audioμια τεχνολογία ήχου αιχμής που δημιουργεί ένα ρεαλιστικό και δυναμικό ηχητικό τοπίο που κινείται μαζί σας καθώς γυρίζετε το κεφάλι σας.

Πώς λειτουργεί το Apple Immersive Video;

Η μαγεία του Apple Immersive Video έγκειται στην ικανότητά του να καταγράφει και να αναπαράγει ένα ευρύ οπτικό πεδίο σε 3D. Χρησιμοποιούνται εξειδικευμένες κάμερες για την καταγραφή της σκηνής από πολλές γωνίες, αποτυπώνοντας ένα πανόραμα 180 μοιρών. Αυτό το υλικό στη συνέχεια επεξεργάζεται και κωδικοποιείται στη μορφή Apple Immersive Video, διατηρώντας το βάθος και τις χωρικές πληροφορίες.

Κατά την αναπαραγωγή στο , τα ακουστικά είναι προηγμένα Η τεχνολογία οθόνης και οι αισθητήρες παρακολούθησης συνεργάζονται για να αποδώσετε το τρισδιάστατο βίντεο σε πραγματικό χρόνο, προσαρμόζοντας την προοπτική με βάση τις κινήσεις του κεφαλιού σας. Το αποτέλεσμα είναι μια απρόσκοπτη και καθηλωτική εμπειρία θέασης που σας κάνει να νιώθετε σαν να είστε μέρος της δράσης.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Apple Immersive Video

Η πρόσβαση στο Apple Immersive Video στο Apple Vision Pro είναι παιχνιδάκι.

Απλώς ανοίξτε το Εφαρμογή Apple TV και περιηγηθείτε στην επιλογή του καθηλωτικού περιεχομένου. Μπορείτε να επιλέξετε από μια ποικιλία ειδών, όπως ντοκιμαντέρ, αθλητικά, μουσικά βίντεο και άλλα. Αφού επιλέξετε ένα βίντεο, φορέστε τα ακουστικά σας και ετοιμαστείτε να μεταφερθείτε σε έναν νέο κόσμο καθηλωτικής ψυχαγωγίας.

Μπορείτε να ελέγχετε την αναπαραγωγή χρησιμοποιώντας τη διαισθητική διεπαφή του Vision Pro, προσαρμόζοντας την ένταση του ήχου, παύοντας και ακόμη και γυρίζοντας προς τα πίσω για να ξαναζήσετε τις αγαπημένες σας στιγμές.

Το Apple Immersive Video καταγράφει ένα οπτικό πεδίο 180 μοιρών σε 3D, επιτρέποντας στους θεατές να εξερευνήσουν κάθε λεπτομέρεια σαν να ήταν φυσικά παρόντες (Πίστωση εικόνας)

Το + προσφέρει τώρα τις ακόλουθες συναρπαστικές για το Apple Vision Pro:

  • Alicia Keys: Rehearsal Room
  • Περιπέτεια
  • Άγρια Ζωή
  • Προϊστορικός Πλανήτης Immersive

Πώς να κινηματογραφήσετε ένα Apple Immersive Video;

Η δημιουργία περιεχομένου Apple Immersive Video απαιτεί εξειδικευμένο εξοπλισμό και λογισμικό. Η Apple έχει συνεργαστεί με κορυφαίους κατασκευαστές φωτογραφικών μηχανών και προγραμματιστές λογισμικού για να παρέχει τα εργαλεία που απαιτούνται για τη λήψη και την παραγωγή καθηλωτικών βίντεο υψηλής ποιότητας.

Αυτά τα εργαλεία περιλαμβάνουν φωτογραφικές μηχανές επαγγελματικής ποιότητας με πολλαπλούς φακούς και Αισθητήρεςκαθώς ισχυρό λογισμικό που μπορεί να συνδυάσει το υλικό και εφαρμόστε την απαραίτητη επεξεργασία για να δημιουργήσετε το τελικό αρχείο Apple Immersive Video.

Ενώ δημιουργία καθηλωτικού περιεχομένου βίντεο ενδέχεται απαιτούν υψηλότερο επίπεδο τεχνικής εμπειρογνωμοσύνηςτα αποτελέσματα προκαλούν πραγματικά δέος, ανοίγοντας νέες δυνατότητες αφήγησης και ψυχαγωγίας.

Το Apple TV έχει μηνιαία χρέωση;

Ναι, το Apple TV+ έχει μηνιαία χρέωση. Το επί του παρόντος κοστίζει 9,99 $ ανά μήνα μετά από μια δωρεάν δοκιμή 7 ημερών. Ωστόσο, υπάρχουν και άλλες επιλογές για πρόσβαση στο Apple TV+:

  • Δωρεάν δοκιμή: Οι νέοι συνδρομητές μπορούν να δοκιμάσουν το Apple TV+ δωρεάν για 7 ημέρες.
  • Πακέτο Apple One: Το Apple TV+ περιλαμβάνεται στο πακέτο Apple One, το οποίο περιλαμβάνει επίσης άλλες υπηρεσίες της Apple όπως το Apple , το Apple Arcade, το iCloud+ και άλλα.
  • Αγορά συσκευής Apple: Το Apple TV+ περιλαμβάνεται συχνά δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα με την αγορά μιας νέας συσκευής Apple.
  • Φοιτητικό πρόγραμμα Apple Music: Το φοιτητικό πρόγραμμα Apple Music περιλαμβάνει μια δωρεάν συνδρομή στο Apple TV+.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις τιμές και τις επιλογές συνδρομής του Apple TV+ στο Ιστότοπος Apple TV+.


Πίστωση επιλεγμένης εικόνας: Freepik



VIA: DataConomy.com

Marizas Dimitris
Marizas Dimitrishttps://www.cybervista.gr
Αφοσιωμένος λάτρης κινητών Samsung, ο Δημήτρης έχει εξελίξει μια ιδιαίτερη σχέση με τα προϊόντα της εταιρίας, εκτιμώντας τον σχεδιασμό, την απόδοση και την καινοτομία που προσφέρουν. Γράφοντας και διαβάζοντας τεχνολογικά νέα από όλο τον κόσμο.
RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Most Popular

Last Articles