back to top
Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήnewsΒιώσιμες συσκευασίες για τα Google Pixel: Μια πρωτοποριακή προσέγγιση στην περιβαλλοντική βιωσιμότητα

Βιώσιμες συσκευασίες για τα Google Pixel: Μια πρωτοποριακή προσέγγιση στην περιβαλλοντική βιωσιμότητα


Google χθες δημοσίευσε του Οδηγός σχεδίασης συσκευασίας χωρίς πλαστικό που περιγράφει λεπτομερώς τον δρόμο προς ένα κουτί 100% χωρίς πλαστικό για το Pixel 8 και όλα τα μελλοντικά προϊόντα (μέχρι το 2025).

Αυτό το έγγραφο 69 σελίδων προορίζεται να χρησιμεύσει ως «πόρος για άλλους που στοχεύουν να μειώσουν την εξάρτησή τους από μορφές μικτών υλικών και να υιοθετήσουν λύσεις που βασίζονται σε ίνες».

Μειώνουμε σταθερά τη χρήση πλαστικών συσκευασιών για να διευκολύνουμε την ανακύκλωση για τους δήμους και τα συστήματα διαχείρισης απορριμμάτων. Το πλαστικό δεν είναι εγγενώς προβληματικό, αλλά η υπερβολική χρήση του στις συσκευασίες, ιδιαίτερα σε μορφές μικτών υλικών, καθιστά την ανακύκλωση και την ανάκτηση πόρων πρόκληση.

Η Google έχει στραφεί σε υλικά με βάση τις ίνες, όπως χαρτί και χαρτόνι. Ένα πράγμα που έλαβε υπόψη της η Google είναι ότι «η βιώσιμη συσκευασία δεν μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την ακεραιότητα ενός προϊόντος», καθώς «η αντικατάσταση κατεστραμμένων προϊόντων έχει σημαντικό περιβαλλοντικό αντίκτυπο».

Αυτή είναι η λίστα με τα πράγματα που χρησιμοποίησε η Google για την αντικατάσταση κοινών πλαστικών εξαρτημάτων:

  • Διαλύματα επίστρωσης: “Εναλλακτικές λύσεις σε πλαστικά ελάσματα που παρέχουν προστασία και οπτική γοητεία.”
  • Αφαίρεση συρρίκνωσης: «Στρατηγικές για την αποτελεσματική προστασία των γραφικών του κουτιού λιανικής κατά τη διάρκεια της αποστολής χωρίς πλαστικό περιτύλιγμα».
  • Ετικέτες κλεισίματος: “Λύσεις που εξασφαλίζουν ασφάλεια χωρίς παραποίηση και προσφέρουν δυνατότητες ς.”
  • Χαρτοταινίες: “Συναρμολογήστε λύσεις που διατηρούν τη δομική ακεραιότητα χωρίς πλαστικές ταινίες.”
  • Χυτευμένες ίνες κρέμονται γλωττίδες: “Εξισορρόπηση ισχύος με φιλικό προς το χρήστη σχεδιασμό για προβολή προϊόντων.”
  • Προστατευτικά περιτυλίγματα προϊόντων: “Υλικά που προστατεύουν ευαίσθητες επιφάνειες προϊόντων και είναι συμβατά με διαδικασίες ανακύκλωσης.”
  • Χυτευμένοι δίσκοι ινών: «Η σ σε χυτευμένους δίσκους ινών από θερμοδιαμορφωμένο πλαστικό και οι απαιτούμενες βελτιστοποιήσεις σχεδιασμού».

Η Google διαθέτει τρεις διαφορετικούς τύπους συσκευασίας στα Pixel και Nest:

Τηλεσκοπικό κουτί: «Αυτός ο τύπος κουτιού διαθέτει κομψή και κλασική αισθητική με καθαρές γραμμές ιδανικές για την προβολή προϊόντων υψηλότερης αξίας κατά το άνοιγμα. Ένα τηλεσκοπικό καπάκι προσφέρει έναν απλό μηχανισμό ανοίγματος και κλεισίματος. Μπορούν να προστεθούν προσαρμοσμένα ένθετα και γιακά για μια εξατομικευμένη εμπειρία αποσυσκευασίας.»

Μπροστινό κουτί με κλειδαριά με ρολό: «Μια ευέλικτη δομή που διαθέτει μπροστινό πάνελ με αλληλένδετες γλωττίδες για κλείσιμο. Ο προσφέρει μια ισορροπία μεταξύ προστασίας, οικείου ανοίγματος και εύκολης συναρμολόγησης.»

Πτυσσόμενο κουτί: «Απλή, λειτουργική εμφάνιση με ένα επάνω πτερύγιο που μπαίνει στο κουτί και ανοίγει και κλείνει εύκολα. Εξαιρετικά οικονομικά αποδοτικό και ευρέως χρησιμοποιούμενο για μικρότερα και προϊόντα χαμηλότερης ς που προσφέρουν βασική προστασία και εύκολη συναρμολόγηση.»VIA: 9to5google.com

Marizas Dimitris
Marizas Dimitrishttps://www.cybervista.gr
Αφοσιωμένος λάτρης κινητών Samsung, ο Δημήτρης έχει εξελίξει μια ιδιαίτερη σχέση με τα προϊόντα της εταιρίας, εκτιμώντας τον σχεδιασμό, την απόδοση και την καινοτομία που προσφέρουν. Γράφοντας και διαβάζοντας τεχνολογικά νέα από όλο τον κόσμο.
RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Most Popular

Last Articles