back to top
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήnewsΑνυπόμονος για την κυκλοφορία του State of Decay 3: Νέο τρέιλερ δημιουργεί...

Ανυπόμονος για την κυκλοφορία του State of Decay 3: Νέο τρέιλερ δημιουργεί ενθουσιασμό


Το State of Decay 2 είναι πραγματικά ένας από τους αγαπημένους μου τίτλους των Xbox Studios, καθώς έχω αφιερώσει εκατοντάδες ώρες στο παιχνίδι επιβίωσης ζόμπι μαζί με τον σύντροφό μου. Το SoD2 μπορεί να είναι τραχύ γύρω από τα άκρα με τον δικό του ιδιόρρυθμο τρόπο, αλλά μου άρεσε πολύ ο συνδυασμός επιβίωσης ανοιχτού κόσμου και διαχείρισης κοινότητας. Δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη αυτό Κατάσταση αποσύνθεσης 3 ήταν ένα από τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια μου από τότε που αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά τέσσερα χρόνια πριν.

Κατά τη διάρκεια του , επιτέλους πήραμε μια νέα, πιο εις βάθος ματιά στο magnum έργο των Undead Labs και φαίνεται εντυπωσιακό. Ακόμη και χωρίς όλες τις λεπτομέρειες που κάνουμε, το State of Decay 3 διαμορφώνεται αργά αλλά σταθερά για να είναι το τέλειο sequel που ήθελα εδώ και χρόνια. Το νέο τρέιλερ ήταν οπτικά εκπληκτικό και συναισθηματικά ισχυρό, αλλά μου ενέπνευσε μια νέα αίσθηση απογοητευμένης ανυπομονησίας – περιμέναμε τέσσερα χρόνια για αυτό το τρέιλερ και δεν έχουμε ακόμη παράθυρο κυκλοφορίας, πόσο μάλλον ημερομηνία κυκλοφορίας.

Θέλω το Undead Labs να αφιερώσει όλο τον χρόνο που χρειάζεται για να πραγματοποιήσει πλήρως το όραμά του με το State of Decay, αλλά το τρέιλερ του Xbox Games Showcase 2024 ήταν μια νέα υπενθύμιση ότι η τάση του Xbox στο παρελθόν να πειράζει παιχνίδια πολλά χρόνια μακριά από την κυκλοφορία συνεχίζει να είναι πηγή ενόχληση για τους οπαδούς.

Ένα τρέιλερ εντός του παιχνιδιού για να δώσεις τον τόνο

Το αρχικό teaser του State of Decay 3 έθεσε τις προσδοκίες σε αβέβαια επίπεδα δεδομένης της απίστευτα πρώιμης φύσης του βίντεο γεμάτου CGI, αλλά το νέο τρέιλερ που παρουσιάστηκε στο Xbox Games Showcase ευθυγραμμίζει αυτές τις προσδοκίες με πολύ θετικό τρόπο. Κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου εντός παιχνιδιού, το τελευταίο τρέιλερ του SoD 3 δείχνει τα αποτελέσματα της δουλειάς των Undead Labs με το The Coalition για να αξιοποιήσουν τις περισσότερες δυνατότητες από το .

Ειλικρινά, τα γραφικά είναι εκπληκτικά. Τα μοντέλα είναι λεπτομερή και γεμάτα χαρακτήρα, ο φωτισμός είναι ρεαλιστικά υπέροχος και το πιτσίλισμα του αίματος και της καταιγίδας από τις σφαίρες ή μια ανοιχτή πόρτα αυτοκινήτου προκαλεί ρίγη στη σπονδυλική στήλη. Αυτές οι εξελίξεις στα γραφικά βοηθούν να δοθεί ένας νέος σκοτεινός τόνος για το franchise, το οποίο δεν ήταν ποτέ γνωστό για το ευτυχές του τέλος.

Η αποκάλυψη των ζόμπι δεν έχει υποστηριχθεί από τα γεγονότα του State of Decay 2, και αντ' αυτού εξελίχθηκε με γκροτέσκους και ανώμαλους τρόπους. Τα ζόμπι μπορεί να έχουν αποσυντεθεί σιγά σιγά με τα χρόνια, αλλά δεν είναι λιγότερο επικίνδυνα για τον μειώνεται τον αριθμό των επιζώντων που προσπαθούν να ανοίξουν το δρόμο τους σε αυτόν τον βάναυσο, νοσηρό κόσμο. Από την αρχή, το νέο τρέιλερ του State of Decay 3 υπογραμμίζει πώς η σημασία της κοινότητας θα είναι ακόμη πιο επίκεντρο στο νέο παιχνίδι.

Μπορεί κάποτε να ήταν άνθρωποι, αλλά τώρα υπάρχει μόνο ένας τρόπος να επιβιώσουν. (Πίστωση εικόνας: Xbox Game Studios)

Στο τρέιλερ, διάφοροι επιζώντες συγκεντρώνονται σε μια τοποθεσία με έναν ενιαίο στόχο: ένας από αυτούς βρίσκεται σε κίνδυνο και πρέπει να σωθεί. Οι επιζώντες συνεργάζονται για να κόψουν ορδές από ζόμπι, αλλά δυστυχώς κάποιος κατακλύζεται από τους τεράστιους αριθμούς αφού σώσει τη ζωή του συντρόφου τους. Οι εναπομείναντες επιζώντες αφιερώνουν λίγο χρόνο για να θρηνήσουν και να συλλέξουν ένα αναμνηστικό για να θυμηθούν τον πεσόντα φίλο τους, αλλά στη συνέχεια πρέπει να μετακινηθούν ή να διακινδυνεύσουν να μοιραστούν τη μοίρα τους.

Φυσικά, όπως αναμένεται από το State of Decay, μπορείτε πάντα να περιμένετε νέες προκλήσεις σε κάθε γωνία. Οι τρεις εναπομείναντες επιζώντες συνωστίζονται σε ένα προσαρμοσμένο αυτοκίνητο, μόνο για να συναντήσουν μια γέφυρα που έχει καταστραφεί από το νέο, πιο επιθετικό Plague Hearts στην πηγή της προσβολής των ζόμπι. Υπερασπίζεται τη γέφυρα; Μια τεράστια μάζα από δυσοσμία σάρκας, αλλιώς γνωστή ως Juggernaut. Το τρέιλερ τελειώνει εδώ, αλλά δεν μπορώ να φανταστώ ότι τα πράγματα πήγαν καλά για τους άτυχους επιζώντες μας.

Είναι ένα σύντομο τρέιλερ, αλλά παρουσιάζει όλα όσα λατρεύω για το State of Decay – κοινότητα, επινοητικότητα, αποφασιστικότητα και ακλόνητο θάρρος μπροστά στις αδιάκοπες αντιξοότητες. Οι πληροφορίες γύρω από το τρέιλερ μας δίνουν επίσης κάποιες απαραίτητες πληροφορίες για το πώς το Undead Labs ανεβάζει το State of Decay σε ένα νέο επίπεδο.

Δουλεύοντας με τους καλύτερους για να κάνουμε το καλύτερο

Κάθε μέλος της κοινότητας είναι υποχρεωμένο να είναι μοναδικό. (Πίστωση εικόνας: Xbox Game Studios)

Σε μια Συνέντευξη στο Xbox Wire που δημοσιεύτηκε λίγο μετά το Xbox Games Showcase, το Undead Labs αποκάλυψε μερικές ακόμη λεπτομέρειες για το State of Decay 3 που δεν εμφανίστηκαν στο τρέιλερ. Πρώτον, η εκπληκτική ανύψωση του Undead σε ένα πραγματικό στούντιο παιχνιδιών AAA οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στη συνεργασία του στούντιο με άλλες ταλαντούχες ομάδες. Ανέφερα ήδη πώς η The Coalition, της φήμης Gears of War, φέρνει στο τραπέζι την τεχνογνωσία της στην Unreal Engine.

Ωστόσο, δεν είναι μόνο αυτό. Η Undead Labs συνεργάζεται επίσης με την Blind Squirrel Entertainment και τα Wushu Studios για τεχνική υποστήριξη, η τελευταία από τις οποίες έχει εμπειρία να αναλάβει ενημερώσεις περιεχομένου State of Decay 2 από το Undead. Ωστόσο, τίποτα από αυτά δεν είναι ιδιαίτερα συναρπαστικό. Αυτό που με τράβηξε περισσότερο την προσοχή είναι οι νέες πληροφορίες με τις οποίες εργάζεται η Undead Labs Οψιδιανός Διασκέδαση — και πιο συγκεκριμένα η ομάδα Grounded.

Γιατί; Λοιπόν, αποδεικνύεται ότι το Undead Labs παρείχε τη βάση για τους διαδικτυακούς διακομιστές πολλών παικτών του Grounded, τους οποίους η Obsidian εξέλιξε και επέκτεινε για να ταιριάζει στις φιλοδοξίες του επιτυχημένου παιχνιδιού co-op επιβίωσης. Τώρα, το στούντιο ανταποδίδει τη χάρη, δίνοντας ένα χέρι για να αφαιρέσει το ενοχλητικό (και συχνά επικρινόμενο) «δέσιμο» που εμπόδισε εσάς και τον συνεργάτη σας να περιπλανηθείτε πολύ μακριά ο ένας από τον άλλο στο State of Decay 2.

Μια σύντομη αναλαμπή του παιχνιδιού; Ισως. (Πίστωση εικόνας: Xbox Game Studios)

Αυτή η κορύφωση του ταλέντου θα πρέπει (ελπίζουμε) να οδηγήσει σε ένα State of Decay 3 που είναι πιο κομψό, έχει καλύτερη απόδοση και οπτική πιστότητα, είναι πιο τεχνικά υγιές και έχει πολύ ανώτερη διαδικτυακή εμπειρία συνεργασίας από τον προκάτοχό του. Δίνει επίσης στην Undead Labs περισσότερο χώρο για να σκεφτούν τον σχεδιασμό και την εμβέλεια του πιο φιλόδοξου παιχνιδιού της μέχρι τώρα. Δεν γνωρίζουμε πολλές από τις λεπτομέρειες σε αυτό το μέτωπο, αλλά υπάρχουν λίγα που έχουμε μάθει.

Γνωρίζουμε ότι ο ανοιχτός κόσμος του SoD 3 θα είναι πολύ μεγαλύτερος από προηγούμενες συμμετοχές στο franchise και ότι η λεπτομέρεια, η περιβαλλοντική αφήγηση και ο δυναμισμός αυτού του κόσμου θα αυξηθούν σημαντικά. Η Undead Labs επενδύει στη διαχείριση της κοινότητας, την σάρωση πόρων και την εξερεύνηση για να κάνει την επιβίωση στον μολυσμένο από ζόμπι κόσμο της πιο ελκυστική και απελευθερωτική. Ένα νέο επίπεδο λεπτομέρειας σημαίνει επίσης επέκταση της γνώσης του κόσμου, καθώς η εξέλιξη της αποκάλυψης των ζόμπι σημαίνει ότι οι πόροι είναι πιο σπάνιοι από ποτέ.

Για να το παρουσιάσει αυτό, το Undead Labs το κάνει έτσι ώστε οι παίκτες να είναι απίθανο να ανακαλύψουν ολόκληρα και ανέγγιχτα όπλα ή ρούχα στη φύση. Αντίθετα, οι παίκτες θα πρέπει να καθαρίσουν εξαρτήματα και υλικά για να φτιάξουν τα δικά τους ρούχα, πανοπλίες, όπλα, ακόμα και οχήματα. Περισσότερο από μια απλή απόφαση που βασίζεται στην αφήγηση, αυτό σημαίνει ότι οι παίκτες θα έχουν πολύ περισσότερο χώρο από ποτέ για να προσαρμόσουν τον εξοπλισμό που χρησιμοποιούν οι επιζώντες τους. Έχουμε ακόμα τόσα πολλά να μάθουμε, επίσης, και είμαι ήδη στην άκρη της θέσης μου και περιμένω να κυκλοφορήσει αυτό το παιχνίδι.

Πιο ανυπόμονος από ποτέ για να παίξει το παιχνίδι

Αυτό ήταν ένα εκπληκτικό τρέιλερ. (Πίστωση εικόνας: Xbox Game Studios)

Ήταν σχεδόν τέσσερα χρόνια από τότε που το State of Decay 3 παρουσιάστηκε αρχικά στην κοινότητα του Xbox. Δεν αστειεύομαι; Το State of Decay 3 έκανε την πρώτη του εμφάνιση κατά τη διάρκεια του Xbox Games Showcase 2020 κατά τη διάρκεια της συναρπαστικής παρουσίασης του Xbox Series X. Υπήρξε σχεδόν πλήρης σιωπή για το έργο από εκείνο το teaser, εκτός από τις απαρατήρητες κραυγές στα Undead Labs ότι έγιναν μεγάλες αλλαγές.

Τέσσερα χρόνια είναι πολύς χρόνος για να περιμένετε για μια δεύτερη ματιά σε ένα παιχνίδι που είστε απίστευτα ενθουσιασμένοι να παίξετε και αυτό ήταν ένα επαναλαμβανόμενο θέμα αυτής της εκδήλωσης Xbox. Οι θαυμαστές επέκριναν την εταιρεία για τα πειράγματα και την ανακοίνωση έργων χρόνια νωρίτερα για να συγκαλύψουν το γεγονός ότι το Xbox είχε λίγα να δείξει για το εγγύς μέλλον, και υπάρχουν ακόμα πολλαπλούς έργα που ανακοινώθηκαν εκεί και δεν έχουν ακόμη κυκλοφορήσει (όπως Avowed, Fable και Everwild). Έκτοτε, το Xbox είναι πιο προσεκτικό να ανακοινώνει μόνο νέα παιχνίδια που απέχουν αρκετό χρόνο από την κυκλοφορία τους.

Στον απόηχο του Xbox Games Showcase 2024, για το οποίο πολλοί στην κοινότητα φαίνεται να συμφωνούν ότι είναι μεταξύ των απόλυτων καλύτερων εκπομπών του Xbox, θυμάμαι ξανά πόσο γλυκόπικρη ήταν αυτή η εκπομπή του 2020 σε σύγκριση. αίρομαι που το Xbox έχει ανακαλέσει τις προηγούμενες τάσεις του να πειράζει παιχνίδια που κανείς δεν θα μπορούσε να παίξει για μεγάλο χρονικό διάστημα, επειδή τώρα αντιμετωπίζουμε τις συνέπειες. Περίμενα τέσσερα χρόνια για ένα νέο τρέιλερ του State of Decay 3 και ακόμα δεν ξέρω πότε θα μπορέσω να παίξω το παιχνίδι.

Ανυπομονώ να παίξω ολόκληρο το παιχνίδι. (Πίστωση εικόνας: Xbox Game Studios)

Το franchise State of Decay είναι απίστευτα σημαντικό για μένα και το State of Decay 3 βρίσκεται στην κορυφή της λίστας επιθυμιών μου από τότε που ήξερα ότι ήταν στα σκαριά. Το γεγονός ότι μια τετραετή αναμονή είχε ως αποτέλεσμα ένα (ομολογουμένως υπέροχο) τρέιλερ που ακόμη δεν υπερηφανεύεται για κανένα παράθυρο απελευθέρωσης είναι λίγο ενοχλητικό. Πολλά άλλα παιχνίδια στη βιτρίνα φτάνουν το 2024 ή το 2025, αλλά θα μπορούσαμε να περιμένουμε μέχρι το 2026 ή ακόμα περισσότερο πριν το State of Decay 3 είναι πραγματικά στα χέρια μας. Το ανυπομονώ, ειλικρινά, αλλά θέλω απλώς να μάθω πόσο μπροστά υποτίθεται ότι κοιτάζω.

Τα λίγα που έχω δει και ακούσει για το State of Decay 3 με κάνει να αισιοδοξώ ότι θα καταλήξει να είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια Xbox, αλλά είναι δύσκολο να κρατήσω την ανυπομονησία μου υπό έλεγχο όταν είμαι τόσο ενθουσιασμένος για αυτό. Τούτου λεχθέντος (και ακόμα κι αν ακούγεται αντιφατικό), θέλω τα Undead Labs να αφιερώσουν το χρόνο τους για να κάνουν σωστά το παιχνίδι – είναι καλύτερα να περιμένετε και να κυκλοφορήσετε ένα τελικό προϊόν παρά να βιαστείτε για μια εσφαλμένη κυκλοφορία. Θα μπορούσατε ίσως να μου πείτε πόσο καιρό πρέπει να περιμένω, όμως;

VIA: WindowsCentral

Marizas Dimitris
Marizas Dimitrishttps://www.cybervista.gr
Αφοσιωμένος λάτρης κινητών Samsung, ο Δημήτρης έχει εξελίξει μια ιδιαίτερη σχέση με τα προϊόντα της εταιρίας, εκτιμώντας τον σχεδιασμό, την απόδοση και την καινοτομία που προσφέρουν. Γράφοντας και διαβάζοντας τεχνολογικά νέα από όλο τον κόσμο.
RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Most Popular

Last Articles