back to top
Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήAssassin's CreedΠροπαραγγελία Assassin's Creed Shadows: Η νέα σειρά του παιχνιδιού που υπόσχεται μοναδική...

Προπαραγγελία Assassin’s Creed Shadows: Η νέα σειρά του παιχνιδιού που υπόσχεται μοναδική εμπειρία Αναμονή Assassin’s Creed Shadows: Πιθανοί κίνδυνοι που πρέπει να ληφθούν υπόψη πριν από την αγορά


Οι προπαραγγελίες του Assassin's Creed Shadows είναι ζωντανές. Και ενώ μπορεί να θέλετε να αγοράσετε ένα αντίγραφο αυτή τη στιγμή, υπάρχουν μερικοί σπουδαίοι λόγοι να περιμένετε.

Η σειρά Assassin's Creed εγκαταλείπει τη Νορβηγία, τη Βρετανία και την αρχαία Βαγδάτη και κατευθύνεται στη φεουδαρχική Ιαπωνία. Το παιχνίδι θα σας βάλει στη θέση δύο πρωταγωνιστών, του σαμουράι Yasuke ή του δολοφόνου Naoe.

Το Shadows έρχεται στα μοντέλα PS5, Xbox Series X, Xbox Series S, Windows και silicon Mac στις 15 Νοεμβρίου, αν και υπάρχει τρόπος να το παίξετε νωρίτερα.

Οι έμποροι λιανικής πωλούν πολλές διαφορετικές εκδόσεις του παιχνιδιού και κάθε έκδοση συνοδεύεται από διαφορετικό σύνολο αντικειμένων.

Τεράστιοι θαυμαστές της σειράς, ίσως θέλουν να προπαραγγείλουν ένα αντίγραφο αυτή τη στιγμή. Εάν αγοράσετε ένα αντίγραφο πριν από την ημερομηνία κυκλοφορίας, θα λάβετε ένα μπόνους και θα μπορείτε να παίξετε το παιχνίδι αμέσως.

Υπάρχουν επίσης ορισμένοι λόγοι για να σταματήσετε μια προπαραγγελία προς το παρόν.

Αν αυτή τη στιγμή βρίσκεστε στο φράχτη, αφήστε μας να σας δείξουμε τους καλύτερους λόγους για να προπαραγγείλετε το Assassin's Creed Shadows αυτή τη στιγμή και τους καλύτερους λόγους για να αφήσετε το πορτοφόλι σας και να περιμένετε.

Προπαραγγελία για αυτά τα μπόνους

Το τελευταίο παιχνίδι Assassin's Creed της Ubisoft συνοδεύεται από μερικά μπόνους προπαραγγελίας. Εάν κάποιο από αυτά σας ενδιαφέρει, θα πρέπει να αγοράσετε το παιχνίδι νωρίς.

Η προπαραγγελία οποιασδήποτε έκδοσης του παιχνιδιού σας δίνει μια αποστολή μπόνους που ονομάζεται Thrown to the Dogs. Δεν είναι σαφές πόσο διαρκεί η αποστολή.

Η Amazon έχει ένα αποκλειστικό μπόνους προπαραγγελίας ονομάστηκε Sekiryu Character Pack και περιλαμβάνει εξοπλισμό και σετ όπλων για το Naoe, το Sekiryu Beast και το μπιχλιμπίδι Tooth.

Το Best Buy παρέχει επίσης στους πελάτες ένα μπόνους προπαραγγελίας αν και είναι λίγο διαφορετικό. Ο λιανοπωλητής ρίχνει ένα σετ λιθογραφίας που έχει λιανική αξία 9,99 $.

Προπαραγγείλετε εάν θέλετε να παίξετε το συντομότερο δυνατό

Εάν ξέρετε ότι θέλετε να παίξετε το Assassin's Creed Shadows τη δεύτερη φορά που θα κυκλοφορήσει, θα πρέπει να κάνετε προπαραγγελία.

Τρεις εκδόσεις του παιχνιδιού (Gold, Ultimate και Collector's) έρχονται με πρόσβαση νωρίτερα από τρεις ημέρες στο πλήρες παιχνίδι. Έτσι, αντί να παίζουν στις 15 Νοεμβρίου, όσοι προπαραγγείλουν ένα από αυτά τα πακέτα μπορούν να ξεκινήσουν να παίζουν στις 12 Νοεμβρίου.

Εάν προπαραγγείλετε ένα ψηφιακό αντίγραφο του παιχνιδιού αντί για ένα φυσικό αντίγραφο, θα μπορείτε να το προφορτώσετε πριν από την ημερομηνία κυκλοφορίας. Η προφόρτωση θα σας επιτρέψει να μεταβείτε αμέσως όταν το παιχνίδι βγει ζωντανά στις 12 π.μ. Eastern.

Αυτό σημαίνει ότι όσοι από εσάς βρίσκεστε στις δυτικές ζώνες ώρας που προπαραγγείλετε ένα ψηφιακό αντίγραφο θα μπορείτε να ξεκινήσετε να παίζετε στις 14 Νοεμβρίου.

Εάν προπαραγγείλετε ένα φυσικό αντίγραφο, δεν θα λάβετε την παράδοσή σας μέχρι το πρωί, το απόγευμα ή το βράδυ της 15ης Νοεμβρίου. Αυτό μπορεί να μην είναι αρκετά γρήγορο για κάποιους από εσάς.

Προπαραγγείλετε εάν θέλετε πραγματικά τη Συλλεκτική Έκδοση

Εάν θέλετε πραγματικά τη Συλλεκτική έκδοση και δεν θέλετε να πληρώσετε τίποτα περισσότερο από την υπέρογκη των 279,99 $, κάντε προπαραγγελία.

Η Ubisoft λέει ότι η Συλλεκτική Έκδοση είναι διαθέσιμη για προπαραγγελία σε συμμετέχοντες λιανοπωλητές σε περιορισμένες ποσότητες, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να εξαντληθεί πριν από την κυκλοφορία.

Αν συμβεί αυτό, θα το δούμε να ανεβαίνει στους ιστότοπους μεταπώλησης για γελοίες τιμές. Εάν δεν θέλετε να ασχοληθείτε με μεταπωλητές στο eBay ή σε άλλους ιστότοπους και θέλετε πραγματικά αυτή την έκδοση να είναι στην πόρτα σας στις 12 Νοεμβρίου, αγοράστε την τώρα.

Περιμένετε τις κριτικές του Assassin's Creed Shadows

Έχουμε δει πληροφορίες για το Assassin's Creed Shadows να κυκλοφορούν και θα δούμε περισσότερες λεπτομέρειες να πέφτουν τις επόμενες εβδομάδες.

Τούτου λεχθέντος, ορισμένοι αγοραστές μπορεί να θέλουν να περιμένουν κριτικές, τόσο βραχυπρόθεσμες όσο και μακροπρόθεσμες, προτού αγοράσουν ένα αντίγραφο.

Με την κυκλοφορία του παιχνιδιού να έρχεται πολύ αργότερα μέσα στη χρονιά, θα περάσει αρκετός καιρός μέχρι οι κριτικοί και οι θαυμαστές της σειράς να προχωρήσουν στην πράξη με ένα ολοκληρωμένο αντίγραφο του παιχνιδιού.

Αν είμαστε τυχεροί, οι κριτικές θα κυκλοφορήσουν λίγο πριν την ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού τον Νοέμβριο.

Οι τεράστιοι θαυμαστές της σειράς Assassin's Creed μπορεί να μην αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την προπαραγγελία, αλλά αν δεν έχετε παίξει ποτέ το Assassin's Creed ή αισθάνεστε επιφυλακτικοί, ίσως είναι καλή ιδέα να μείνετε πίσω.

Περιμένετε τις Assassin's Creed Shadows

Δεν έχουμε βρει πραγματικές προσφορές για το Assassin's Creed Shadows και μπορεί να μην δούμε καμία πριν από την κυκλοφορία.

Εάν δεν είστε ενθουσιασμένοι με την τιμή του παιχνιδιού, περιμένετε μέχρι την ημερομηνία κυκλοφορίας για να αγοράσετε το παιχνίδι. Θα δούμε μερικές εξαιρετικές προσφορές να φτάνουν μόλις η διαφημιστική εκστρατεία από την κυκλοφορία έχει εξαφανιστεί.

Περιμένετε μέχρι η Ubisoft να διορθώσει σφάλματα

Εάν δεν αντέχετε να αντιμετωπίζετε σφάλματα και ζητήματα απόδοσης, ίσως θέλετε να περιμένετε μέχρι η Ubisoft να κυκλοφορήσει ενημερώσεις κώδικα πριν αγοράσετε το παιχνίδι.

Ο προγραμματιστής θα πρέπει να κυκλοφορήσει μια αρκετά σταθερή ροή επιδιορθώσεων και βελτιώσεων απόδοσης, καθώς ανακαλύπτει σφάλματα και λαμβάνει σχόλια από όσους αγοράζουν το παιχνίδι κατά την κυκλοφορία.

Αυτές οι ενημερώσεις κώδικα θα βοηθήσουν στη σταθεροποίηση του παιχνιδιού και θα το κάνουν μια πολύ πιο ευχάριστη εμπειρία σε Xbox, , Windows, Mac και πλατφόρμες που βασίζονται σε cloud.

Αν περιμένετε μερικές εβδομάδες, θα πρέπει να ολοκληρώσετε μια πιο κομψή έκδοση του παιχνιδιού.

Περιμένετε για τις Απαιτήσεις υπολογιστή

Εάν σκοπεύετε να παίξετε το παιχνίδι σε υπολογιστή, ίσως να θέλετε να σταματήσετε.

Η Ubisoft δεν έχει δημοσιεύσει τις τελικές ελάχιστες ή προτεινόμενες του παιχνιδιού και δεν περιμένουμε να τις αποκτήσουμε μέχρι να πλησιάσουμε πολύ πιο κοντά στην κυκλοφορία του παιχνιδιού.

Εάν διαθέτετε έναν παλιό υπολογιστή, ίσως είναι καλύτερο να τον περιμένετε πριν κάνετε μια προπαραγγελία.VIA: Gottabemobile.com

Marizas Dimitris
Marizas Dimitrishttps://www.cybervista.gr
Αφοσιωμένος λάτρης κινητών Samsung, ο Δημήτρης έχει εξελίξει μια ιδιαίτερη σχέση με τα προϊόντα της εταιρίας, εκτιμώντας τον σχεδιασμό, την απόδοση και την καινοτομία που προσφέρουν. Γράφοντας και διαβάζοντας τεχνολογικά νέα από όλο τον κόσμο.
RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Most Popular

Last Articles