back to top
Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήEditorialsΤίτλος 1: Αποκλειστικοί λόγοι για να προπαραγγείλετε τους παράνομους του Star Wars Τίτλος...

Τίτλος 1: Αποκλειστικοί λόγοι για να προπαραγγείλετε τους παράνομους του Star Wars Τίτλος 2: 4 Λόγοι για να αναμένετε τους παράνομους του Star Wars με αγωνία


Το Star Wars Outlaws, το νέο παιχνίδι δράσης-περιπέτειας της Massive Entertainment και της Ubisoft, έχει ημερομηνία ς και το παιχνίδι είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία. Θα πρέπει να προπαραγγείλετε ένα αντίγραφο; Ας το καταλάβουμε έτσι;

Το Star Wars Outlaws έρχεται στις 30 Αυγούστου (νωρίτερα, αν προπαραγγείλετε) σε , Xbox Series και Series S και Windows.

Επί του παρόντος, οι έμποροι λιανικής δέχονται προπαραγγελίες και υπάρχουν πολλές εκδόσεις για να διαλέξετε. Το καθένα έχει ένα διαφορετικό σύνολο μπόνους δίνοντας στους υποψήφιους αγοραστές αρκετές επιλογές.

Εάν είχατε το βλέμμα σας στο παιχνίδι ή αν το πρόσφατο τρέιλερ του παιχνιδιού (που φαίνεται παραπάνω) σας προσέλκυσε, ίσως να σκέφτεστε μια προπαραγγελία. Αν ναι, είστε στο σωστό μέρος.

Σε αυτόν τον οδηγό θα σας παρουσιάσουμε τους καλύτερους λόγους για να προπαραγγείλετε το Star Wars Outlaws αυτήν τη στιγμή και τους καλύτερους λόγους για να μείνετε πίσω και να περιμένετε.

Προπαραγγελία για μπόνους

Προφανώς, αν αγαπάτε το Star Wars, τα παιχνίδια Star Wars και σας αρέσει πολύ αυτό που βλέπετε από τους Outlaws, κάντε μια προπαραγγελία οπωσδήποτε.

Υπάρχουν επίσης δύο άλλοι λόγοι για να προπαραγγείλετε ένα αντίγραφο του Star Wars Outlaws.

Το πρώτο είναι ότι λαμβάνετε κάποια μπόνους με μια έγκαιρη παραγγελία. Εάν προπαραγγείλετε την έκδοση Standard, Gold ή Ultimate, λαμβάνετε το πακέτο μπόνους Kessel Runner.

Διαθέτει δύο αντικείμενα εντός του παιχνιδιού: ένα πακέτο καλλυντικών για το ταχύπλοό σας και ένα καλλυντικό για το διαστημόπλοιο Trailblazer.

Αν προπαραγγείλετε την Special edition, η οποία είναι αποκλειστική για το , θα λάβετε το Sabacc Shark Character Pack που περιλαμβάνει καλλυντικά για την Kay (τον κύριο χαρακτήρα του παιχνιδιού), τον blaster της και τον Nix που είναι ο σύντροφος του Kay.

Για περισσότερα σχετικά με τις εκδόσεις Star Wars Outlaws, κατευθυνθείτε στον οδηγό μας.

Προπαραγγείλετε για να παίξετε το συντομότερο δυνατό

Αν θέλετε να παίξετε το Star Wars Outlaws τη δεύτερη φορά που θα κυκλοφορήσει, προπαραγγείλετε το παιχνίδι.

Η έκδοση Gold και Ultimate έρχονται και οι δύο με πρόσβαση νωρίτερα από τρεις ημέρες στο παιχνίδι. Αυτές είναι οι πιο ακριβές εκδόσεις του παιχνιδιού.

Μπορείτε επίσης να ξεκινήσετε να παίζετε λίγο νωρίς εάν αγοράσετε ένα ψηφιακό αντίγραφο. Εάν παραγγείλετε ψηφιακά, θα πρέπει να μπορείτε να το προφορτώσετε πριν ξεκλειδώσει το παιχνίδι.

Η Ubisoft και η Massive δεν έχουν επιβεβαιώσει, αλλά το παιχνίδι θα ξεκλειδωθεί στις 12 π.μ. Eastern στις 30 Αυγούστου, πράγμα που σημαίνει ότι όσοι βρίσκονται στις δυτικές ζώνες ώρας θα μπορούν να το παίξουν το βράδυ της 29ης Αυγούστου.

Περιμένετε τις κριτικές του Star Wars Outlaws

Τα τρέιλερ είναι εντυπωσιακά, αλλά αν είστε έστω και λίγο στο φράχτη για την αγορά του παιχνιδιού, ίσως θέλετε να περιμένετε τις κριτικές του Star Wars Outlaws από κριτικούς και παίκτες.

Είδαμε το παιχνίδι σε δράση, αλλά υπάρχουν ακόμα μερικά άγνωστα. Αναμένουμε να διαρρεύσουν λεπτομέρειες στη συγκέντρωση της κυκλοφορίας του παιχνιδιού, αλλά δεν θα λάβουμε τα κατάλληλα σχόλια για την ιστορία, το gameplay και την απόδοση του παιχνιδιού μέχρι τον Αύγουστο.

Οι κριτικές θα σας βοηθήσουν να αποφασίσετε εάν το παιχνίδι αξίζει να το αγοράσετε αμέσως ή αν είναι καλύτερα να περιμένετε να πέσει η τιμή. Αν είμαστε τυχεροί, οι κριτικές θα φτάσουν πριν από την ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού.

Περιμένετε για τις καλύτερες προσφορές

Εάν δεν είστε ενθουσιασμένοι με την τιμή του Star Wars Outlaws, θα πρέπει να σταματήσετε μια προπαραγγελία. Δεν μπορείτε να εξοικονομήσετε πολλά σε ένα αντίγραφο αυτή τη στιγμή.

Αν και μπορεί να δούμε κάποιες σποραδικές προσφορές για το παιχνίδι, ιδιαίτερα για την έκδοση για υπολογιστή, πιθανότατα δεν θα δούμε σημαντικές προσφορές πριν από την κυκλοφορία.

Οι καλύτερες προσφορές του παιχνιδιού για Xbox Series X/S, PS5 και PC θα φτάσουν μετά την ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού τον Αύγουστο. Εάν έχετε προϋπολογισμό και δεν χρειάζεται να παίξετε αμέσως, θα πρέπει να περιμένετε.

Περιμένετε για Διορθώσεις σφαλμάτων

Αν είστε κάποιος που μισεί να ασχολείται με ζητήματα απόδοσης, σπασμένες αποστολές και άλλα σφάλματα κατά την κυκλοφορία, ίσως είναι έξυπνο να παραλείψετε μια προπαραγγελία και να αγοράσετε το παιχνίδι μετά την κυκλοφορία.

Το Star Wars Outlaws μοιάζει με ένα φιλόδοξο παιχνίδι με πολλά κινούμενα μέρη. Και τα με παιχνίδια για έναν παίκτη έχουν συχνά προβλήματα κατά την κυκλοφορία.

Η Massive Entertainment θα κάνει ό,τι μπορεί για να λύσει προβλήματα πριν από την άφιξη του παιχνιδιού, αλλά αναμφίβολα θα υπάρχει μια συλλογή σφαλμάτων που θα πρέπει να αντιμετωπίσει με ενημερώσεις.

Εάν θέλετε να αποφύγετε τα αρχικά προβλήματα με το παιχνίδι σας, ίσως θέλετε να σταματήσετε και να περιμένετε να κυκλοφορήσει το Massive μερικά patches.

Περιμένετε για τις Απαιτήσεις υπολογιστή

Αν σκοπεύετε να παίξετε το Star Wars Outlaws σε υπολογιστή με Windows, ίσως να θέλετε να σταματήσετε.

Η Ubisoft δεν έχει δημοσιεύσει ακόμα τις ελάχιστες ή προτεινόμενες απαιτήσεις συστήματος του παιχνιδιού και ενδέχεται να μην φτάσουν μέχρι να πλησιάσουμε στην κυκλοφορία.

Εάν διαθέτετε έναν παλιό υπολογιστή, ίσως είναι καλύτερο να σταματήσετε πριν προβείτε σε προπαραγγελία.

Υπάρχει πιθανότητα το παιχνίδι να μην τρέχει καλά στον υπολογιστή σας ή, σε ορισμένες περιπτώσεις, να μην τρέχει καθόλου. Μερικοί από εσάς μπορεί να χρειαστεί να κάνετε κάποιες αναβαθμίσεις για να κάνουν το παιχνίδι να φαίνεται και να παίζει όμορφα.VIA: Gottabemobile.com

Marizas Dimitris
Marizas Dimitrishttps://www.cybervista.gr
Αφοσιωμένος λάτρης κινητών Samsung, ο Δημήτρης έχει εξελίξει μια ιδιαίτερη σχέση με τα προϊόντα της εταιρίας, εκτιμώντας τον σχεδιασμό, την απόδοση και την καινοτομία που προσφέρουν. Γράφοντας και διαβάζοντας τεχνολογικά νέα από όλο τον κόσμο.
RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Most Popular

Last Articles